1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai |
500 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | pievagrybiai |
500 gramų | sluoksniuotos tešlos |
Iš tešlos lakštų puodeliu ar stikline išspaudžiame rutulius ir į jų vidurį dedame paruošto vištienos ir pievagrybių įdaro, formuojame bandeles ir sudėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepame kiaušinio plakiniu. Paruoštas bandeles reikia palikt 45 min., kad truputį iškiltų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Apvaliosios bandelės
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Kvietinės bandelės
- Bandelės su varške
- Mėlynių bandelė
- Padangėlės
- Mieliniai riestainiukai
- Bandelės su mėsa ir paprikomis
- Bandelės hamburgeriams
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Pusryčių bandelės
- Spurgos su vyšnių džemu
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su grybų įdaru
- "Traškio" bandelė
- Cinamoninės sraigutės
- Mielinės bandelės
- Bandelės su grybais
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Pievagrybiai,
2 vienetai -
Sluoksniuota tešla,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlos lakštus ištraukiau iš pakuotės, kad atitirptų (pirktinė paprastai užšaldyta). Tuo tarpu pasigaminame įdarą. Vištieną išverdame. Susmulkiname trintuve. Svogūną ir ir trintuve smulkintus pievagrybius trumpai apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Sumaišome su išvirta vištiena. Pagal skonį įsidedame druskos, pipirų, prieskonių.
Iš tešlos lakštų puodeliu ar stikline išspaudžiame rutulius ir į jų vidurį dedame paruošto vištienos ir pievagrybių įdaro, formuojame bandeles ir sudėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepame kiaušinio plakiniu. Paruoštas bandeles reikia palikt 45 min., kad truputį iškiltų.Praėjus tam laiko tarpui, bandeles pašauname orkaitėn ir kepame 15 min. 200°C temperatūroje.