Tešlos lakštus ištraukiau iš pakuotės, kad atitirptų (pirktinė paprastai užšaldyta). Tuo tarpu pasigaminame įdarą. Vištieną išverdame. Susmulkiname trintuve. Svogūną ir ir trintuve smulkintus pievagrybius trumpai apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Sumaišome su išvirta vištiena. Pagal skonį įsidedame druskos, pipirų, prieskonių.
Iš tešlos lakštų puodeliu ar stikline išspaudžiame rutulius ir į jų vidurį dedame paruošto vištienos ir pievagrybių įdaro, formuojame bandeles ir sudėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepame kiaušinio plakiniu. Paruoštas bandeles reikia palikt 45 min., kad truputį iškiltų.

Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai |
500 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | pievagrybiai |
500 gramų | sluoksniuotos tešlos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Praėjus tam laiko tarpui, bandeles pašauname orkaitėn ir kepame 15 min. 200°C temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Arbatinės bandelės
-
Bandelės iš batono
-
"Traškio" bandelė
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Tobulas mėsainis
-
Pyragėliai su mėsa
-
Bandelės su aguonomis
-
Bandelės hamburgeriams
-
Daniškos bandelės
-
Sūrio pyragėliai
-
Bandelės prie arbatos
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Aguonų vyniotinukai
-
Skaniosios bandelės su mėsa
-
Dešriukai
-
Bandelės su cinamonu
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Pievagrybiai,
2 vienetai -
Sluoksniuota tešla,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlos lakštus ištraukiau iš pakuotės, kad atitirptų (pirktinė paprastai užšaldyta). Tuo tarpu pasigaminame įdarą. Vištieną išverdame. Susmulkiname trintuve. Svogūną ir ir trintuve smulkintus pievagrybius trumpai apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Sumaišome su išvirta vištiena. Pagal skonį įsidedame druskos, pipirų, prieskonių.
Iš tešlos lakštų puodeliu ar stikline išspaudžiame rutulius ir į jų vidurį dedame paruošto vištienos ir pievagrybių įdaro, formuojame bandeles ir sudėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepame kiaušinio plakiniu. Paruoštas bandeles reikia palikt 45 min., kad truputį iškiltų.Praėjus tam laiko tarpui, bandeles pašauname orkaitėn ir kepame 15 min. 200°C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...