700 gramų | bulvių |
250 gramų | lašiša (šviežia) |
80 gramų | džiūvėsėliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | dižono garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | aliejaus (žemės riešutų, kepimui) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevetės šoninės patale
- Omleto keksiukai
- Krevetės patale
- Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
- Ant grotelių keptos daržovės
- Sumuštiniai su sūriu
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Pikantiškos rožytės
- Omletas
- Skrebučiai
- Trapūs,sultingi kibinai
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Medalionai arba mini bandelės su dešrele
- Kibinai
- Sumuštiniai su sūriu
- Paprikų suktinukai
- Krevetės šoninės patale
- Sūrio lazdelės
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Bulvių ir lašišos kukuliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
700 gramų -
Lašiša, šviežia,
250 gramų -
Džiūvėsėliai,
80 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Dižono garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, žemės riešutų, kepimui
- Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskusti, išvirti ir nusunkti bulves.
Svogūną, petražoles susmulkinti, nedideliais gabaliukais supjaustyti lašišą.
Viską sudėti į indą , įpilti citrinų sulčių, acto įmušti kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Gerai išmaišyti. Turi pasidaryti tirštas faršas.
Tarp delnų suvolioti 16 rutuliukų.
Į gilią lėkštę įmušti du kiaušinius, į kitą lėkštę suberti miltus ir džiūvėsėlius. Kiekvieną kukulį pamirkyti kiaušinių plakinyje ir apvolioti džiūvėsiuose.
Kepti gruzdintuvėje, kol kukuliai gražiai apskrus. Kukuliukus dėti ant virtuvinio rankšluosčio, kad nusiriebalintų. Patiekti karštus.