Įdarytos dešrelės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
| 9 vienetai | pievagrybiai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 150 gramų | sūris (fermentinis) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | bazilikas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Svogūną ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame. Dešreles įpjauname per vidurį išilgai.Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, pakepiname svogūną, tada suberiame pievagrybius, įberiame baziliko, druskos, pipiriukų ir pakepiname. Išjungiame viryklę ir sudedame tarkuotą sūrį. Viską išmaišome. Įdaro pridedame į dešreles. Galima ant viršaus uždėti pomidorų griežinėlius arba užpilti pomidorų padažo. Tada dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Omleto keksiukai
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Apkeptas sūris
-
Kibinai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Omletas
-
Pomidorų mėsainis
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Kiaušinienė
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
Įdarytos dešrelės
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešrelės, pieniškos,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
9 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame. Dešreles įpjauname per vidurį išilgai.Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, pakepiname svogūną, tada suberiame pievagrybius, įberiame baziliko, druskos, pipiriukų ir pakepiname. Išjungiame viryklę ir sudedame tarkuotą sūrį. Viską išmaišome. Įdaro pridedame į dešreles. Galima ant viršaus uždėti pomidorų griežinėlius arba užpilti pomidorų padažo. Tada dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2010-09-23 20:14
:parselis: :jee:
-
fre
2010-08-09 00:00
skaniaia atrodo :P
-
indre
2009-05-12 11:29
turetu but lb skanu :super:
-
Linksmute
2009-04-09 18:39
:bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
