5 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
9 vienetai | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Suvyniotos dešrelės
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Užkandukai
- Vegetariški čeburėkai
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Paprastas burgeris
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Sumuštiniai su sūriu
- Krabų lazdelės tešloje
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Meilės pica su Spelta
- Krevetės šoninės patale
- Gėlytės
Įdarytos dešrelės
- Paruošimo laikas:
-
Dešrelės, pieniškos,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
9 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir pievagrybius supjaustome kubeliais, sūrį sutarkuojame. Dešreles įpjauname per vidurį išilgai.Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, pakepiname svogūną, tada suberiame pievagrybius, įberiame baziliko, druskos, pipiriukų ir pakepiname. Išjungiame viryklę ir sudedame tarkuotą sūrį. Viską išmaišome. Įdaro pridedame į dešreles. Galima ant viršaus uždėti pomidorų griežinėlius arba užpilti pomidorų padažo. Tada dedame į orkaitę ir kepame apie 15 minučių.
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2010-09-23 20:14
:parselis: :jee:
-
fre
2010-08-09 00:00
skaniaia atrodo :P
-
indre
2009-05-12 11:29
turetu but lb skanu :super:
-
Linksmute
2009-04-09 18:39
:bloga: