šiek tiek | duona (Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis) | |
Įdarui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai (pirmam įdarui) | |
100 gramų | sūris (pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (pirmam įdarui) | |
2 skiltelės | česnakas (pirmam įdarui) | |
šiek tiek | krapai (pirmam įdarui, smulkinti) | |
1 vienetas | morkos (antram įdarui, smulkiai sutarkuotos) | |
2 skiltelės | česnakas (antram įdarui) | |
100 gramų | sūris (antram įdarui, fermentinis, tarkuotas) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (antram įdarui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karališkos krevetės paprastai
- Kepenėlių tortas
- Vėrinukai su lašiša
- Rūkyti kumpio gabalai
- Apelsinai su ridikėliais
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Pusryčiai "Dopingas"
- Šokoladinės braškės
- Silkių vyniotiniai
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Vytintos stintos
- Šaltai rūkytos Saliami dešros
- Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
- Vaisių desertas su brendžiu
Užtepėlės su duonelėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Duona, Riduto duonelės (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, pirmam įdarui,
1 vienetas -
Sūris, pirmam įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, pirmam įdarui,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, pirmam įdarui,
2 skiltelės - Krapai, pirmam įdarui, smulkinti
-
Morkos, antram įdarui, smulkiai sutarkuotos,
1 vienetas -
Česnakas, antram įdarui,
2 skiltelės -
Sūris, antram įdarui, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Majonezas, antram įdarui,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
Pirmas įdaras - Išvirti kiaušinį ,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingredientus maišyti su majonezu.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
Kitas įdaras - morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą, skanaus:):):)))))