Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
Trinta burokelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 litro | sultinys (daržovių) |
200 gramų | salierai |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | morkos |
500 gramų | burokėliai |
150 gramų | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | baravykai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Gardi moliūgų sriuba
- Saldi agrastų sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Trinta moliūgų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Kreminė salierų sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
- Brokolių trinta sriuba
- Moliūgų sriuba
- Pomidorų sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Tiršta žirnių sriuba
Trinta burokelių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, daržovių,
0.5 litro -
Salierai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Burokėliai,
500 gramų -
Svogūnai,
150 gramų - Petražolės
- Grietinė
- Baravykai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...