Silkė su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
10 valgomųjų šaukštų | ryžiai (virti) |
3 vienetai | svogūnai |
200 gramų | majonezas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos (be kaulų) silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: ryžių košės, supjaustytų svogūnų, majonezo, silkės, krapų, petražolių sukapotų lapelių, vėl ryžių, svogūnų, majonezo, silkės ir t. t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Puošiama petražolių, krapų lapeliais. Taip paruošta silkė 24 vai. laikoma šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sumuštiniai su silke ir obuoliais
- Omleto keksiukai
- Bandelės su kumpio įdaru
- Virtos sraigės su kevalu
- Čeburekai su grybais
- Užkandis su vytinta jautiena
- Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Užtepėlė su tunu
- Rūkytas lynas
- Šventinė silkė su razinomis
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Kepenėlių tortas
- Kibinai
- Įdaryti kiaušiniai
- Tradicinė silkė
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
Silkė su ryžiais
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
4 vienetai -
Ryžiai, virti,
10 valgomųjų šaukštų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Majonezas,
200 gramų - Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos (be kaulų) silkės supjaustomos gabaliukais. Į dubenėlį dedama sluoksniais: ryžių košės, supjaustytų svogūnų, majonezo, silkės, krapų, petražolių sukapotų lapelių, vėl ryžių, svogūnų, majonezo, silkės ir t. t. Paskutinis sluoksnis turi būti majonezo. Puošiama petražolių, krapų lapeliais. Taip paruošta silkė 24 vai. laikoma šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (13)
-
rasa
2010-02-25 16:59
dadejus morku ir kiausiniu dar skaniau niam niam
-
saulute
2009-04-21 01:44
ištikrųjų labai skanu :mmm: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...