Salierų padažas žuvies patiekalams
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (žuvies) |
200 gramų | salierai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 vienetas | citrinos |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užtepėlė
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Čilietiškas padažas
- Bananinis kremas
- Šokolado blynams
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Pievagrybių padažas
- Žuvies padažas
- Baklažanų-česnakų pasta
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Česnako padažas
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Naminis šokoladinis kremas
- Rūgštynių kremas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Spanguolių padažas
- Padažas keptai mėsai
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Tomo sumuštiniai
Salierų padažas žuvies patiekalams
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, žuvies,
1 stiklinė -
Salierai,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...