0.75 litro | vanduo |
2 vienetai | bananai (puošimui) |
5 valgomieji šaukštai | cukrus (puošimui) |
4 vienetai | rabarbarai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
25 gramai | vanilinis cukrus |
0.5 vieneto | bananai (puošimui) |
10 gramų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (puošimui) |
1 vienetas | mango |
šiek tiek | ananasų |
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želiniai kiaušinukai
- Braškinis tiramisu
- Žele desertas
- Braškių svajonė
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Nekeptas meduolių pyragas
- Gaivus gardėsis "Avietėlė"
- Morkų sulčių su manais putėsiai
- Obuoliai šokolade
- Gardūs braškiniai ledai
- Vaisių vėrinukai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Svarainių ir manų putėsiai
- Kukurūzų dribsnių lizdeliai
- Kukurūzų skanėstas
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Vaisių desertas su grietinėle
- Lukos želė tortas
- Gaivus varškės desertas
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
Rabarbarų kisielius su bananais
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3/4 litro -
Bananai, puošimui,
2 vienetai -
Cukrus, puošimui,
5 valgomieji šaukštai -
Rabarbarai,
4 vienetai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
25 gramai -
Bananai, puošimui,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
10 gramų -
Cukrus, puošimui,
1 valgomasis šaukštas -
Mango,
1 vienetas - Ananasai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.