Gaivus varškės desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | varškė |
| 200 gramų | grietinėlės, 35% |
| 2 valgomieji šaukštai | želatina |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
| 200 gramų | aviečių |
| 500 mililitrų | želė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pasiruošti želę, pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio. Leisti sustingti,
2.
Sustingusią želę supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Želatiną užpilti vandeniu ir leisti išbrinkti.
3.
Želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Varškę sutrinti trintuvu, supilti grietinėlę, cukrų, vanilinį cukrų, želatiną, sudėti želės gabalėlius ir viską išmaišyti. Supilti į norimą formą.
4.
Ant viršaus sudėti avietės. Paruoštą desertą laikyti šaldytuve apie 5 valandas, kol sustings. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai ledai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Bananų šerbetas
-
Tortas "Grietinė"
-
„McFlurry“ desertas
-
Sūrio tortas
-
Aistės jogurto pyragas
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Saldus patiekalas
-
Melionų desertas
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Tinginys tarp aguonų
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Desertas su persikais
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Pascha
-
Citrininis kukis
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Mango pudingas
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
Gaivus varškės desertas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Avietės,
200 gramų -
Želė,
500 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasiruošti želę, pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio. Leisti sustingti,
Sustingusią želę supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Želatiną užpilti vandeniu ir leisti išbrinkti.
Želatiną ištirpinti mikrobangų krosnelėje. Varškę sutrinti trintuvu, supilti grietinėlę, cukrų, vanilinį cukrų, želatiną, sudėti želės gabalėlius ir viską išmaišyti. Supilti į norimą formą.
Ant viršaus sudėti avietės. Paruoštą desertą laikyti šaldytuve apie 5 valandas, kol sustings. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai