
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro | aviečių |
900 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 stiklinė | pienas |
40 gramų | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
2.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
3.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Jogurtinis pudingas
-
Naminė karamelė
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Šokoladiniai bananai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Sūrio desertas
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Obuolių šerbetas
-
Želė su vaisiais
-
Tortas "Greitukas"
-
Varškės skanėstas
-
Glazūruota varškė
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Gaivus tortas
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės,
1.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
900 mililitrų -
Pienas,
1 stiklinė -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Aviete
2015-12-06 00:22
Skanu.saldu ir greita
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...