
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro | aviečių |
900 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 stiklinė | pienas |
40 gramų | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
2.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
3.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Obuoliai šokolade
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškės desertas su persikais
-
Pascha
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
„Baltosios gėlės“
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Šokoladiniai bananai
-
Šokolado putėsiai
-
Jogurto desertas
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Naminiai ledai
-
Vasariškas desertas
-
Desertas "Vojei"
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės,
1.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
900 mililitrų -
Pienas,
1 stiklinė -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Aviete
2015-12-06 00:22
Skanu.saldu ir greita
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...