
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro | aviečių |
900 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 stiklinė | pienas |
40 gramų | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
2.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
3.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Gaivus desertas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Braškių desertas
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Vasariškas desertas
-
Tiramisu
-
Varškės desertas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Želė drebučiai apelsine
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Gaivus tortas
-
Varškės tortas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Dribsniai su vaisiais
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės,
1.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
900 mililitrų -
Pienas,
1 stiklinė -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Aviete
2015-12-06 00:22
Skanu.saldu ir greita
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...