Pyragas su bulvėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | bulvių (virtos) |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
0.5 litro | pienas |
50 gramų | mielės |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Orkaitėje keptos bulvės
- Pievagrybiai ant žarijų
- Skaniausiai paruoštos bulvės
- Bulvių kotletai su porais
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Sklindžiai su spirgais
- Bulvės su sūriu
- Bulvių apkepas su šparagais
- Žemaičių blynai
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
- Apkepas „La Graikija“
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Bulvių plokštainis su grybais
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Čanachai su čiobreliais
Pyragas su bulvėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, virtos,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
0.5 litro -
Mielės,
50 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su cukrumi sutrintos ir šiltame piene išleistos mielės supilamos į miltus, išmaišoma ir palaikoma pusę valandos. Mėsmale sumaltos virtos bulvės sukrečiamos į išleistas mieles, pasūdoma ir gerai išminkoma. Tešla išminkyta, kai nebelimpa prie rankų. Tada ji laikoma šiltai, kad pakiltų. Vėliau iš jos suvyniojami du pailgi pyragai. Pakilę aptepami išplaktu kiaušiniu ir kepami karštoje orkaitėje, kol pagels.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...