Picos padą paruošti pagal nurodymus.
Iš iškočioto blyno suformuoti širdelę.
Meilės pica su Spelta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | mišinys spelta miltų picai |
6 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
300 gramų | dešra |
300 gramų | sūris |
100 gramų | jalapenai |
3 vienetai | marinuoti agurkai |
1 vienetas | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Supjaustyti picos priedus.
Padą pirmiausia ištepti padažu, tada dėti visus produktus.
Padą pirmiausia ištepti padažu, tada dėti visus produktus.
3.
Kepti iki 200 - 220˚C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 25 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Avokadų laiveliai grilyje
- Grilintas camembertas
- Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
- Įdaryti pievagrybiai
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Traškios sūrio lazdelės
- Ant žarijų keptos vištų širdelės
- Žemaičių blynai su grybais
- Traškučiai iš bulvių košės
- Gurmaniški kepti persikai
- Bulviniai pyragėliai
- Buritos (burritos)
- Pikantiški sumuštiniai
- Gardžios duonos lazdelės
- Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
- Krevetės šoninės patale
Meilės pica su Spelta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mišinys SPELTA MILTŲ PICAI,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
6 valgomieji šaukštai -
Dešra,
300 gramų -
Sūris,
300 gramų -
Jalapenai,
100 gramų -
Marinuoti agurkai,
3 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Picos padą paruošti pagal nurodymus.
Iš iškočioto blyno suformuoti širdelę.Supjaustyti picos priedus.
Padą pirmiausia ištepti padažu, tada dėti visus produktus.Kepti iki 200 - 220˚C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 25 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Slapukas
2017-05-05 06:41
Žiaurei patiko , skani pica tik nemegstu jalapenu tai ju nedejome
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...