Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.
Lietiniai su dešrele ir sūriu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | dešrelės (pieniškos ) | |
100 gramų | sūris (fermentinis ) | |
5 valgomieji šaukštai | padažas (pomidorų) | |
5 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Blyneliams: | ||
2 stiklinės | pienas | |
1 stiklinė | miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
3.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.
Valgome su pikantišku padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maroko blynai
- Blynai su kepenų įdaru
- Desertiniai lietiniai blynai
- Varškės blyneliai
- Blyneliai su įdaru
- Blyneliai su mėsa
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai blynai su aguonomis
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Blynų tortas mažiesiems
- Dideli blynai
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Ruginiai blynai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Blynai kitaip
- Pasninko blyneliai
Lietiniai su dešrele ir sūriu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Dešrelės, pieniškos ,
10 vienetų -
Sūris, fermentinis ,
100 gramų -
Padažas, pomidorų,
5 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pienas,
2 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Darome lietinius iš pieno, miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.
Žiūrėkite pagal situaciją, masė turi būti skysta. Jei reikia pilkite dar pieno.Iškepame lietinius ir kiekvieną blyną patepame majonezu ir pomidorų padažu, užtarkuojame sūrio ir dedame perpjautą per pusę dešrelę.
Suvyniojame ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Valgome su pikantišku padažu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
-
rokas
2016-02-16 11:06
Prasau dar nuotrauku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...