160 gramų | sviestas (kambario temperatūros) |
150 gramų | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė (ekstraktas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
230 gramų | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
5 valgomieji šaukštai | kokosas (pienas) |
500g baltojo šokolado;
240ml grietinėlės;
140g nesūdyto sviesto, kambario
temperatūros;
kokoso drožlių papuošimui.
Paruošimo būdas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C.
Sviestą, cukrų ir vanilės ekstraktą išplakite iki šviesios, purios masės. Pridėkite kiaušinių, išplakite. I paruoštą masę
įsijokite miltus, kepimo miltelius, įpilkite kokoso
pieno. Į krepšelius krėskite tešlą, kepkite apie 35 minutes.
Į puodą sudėkite šokoladą, sviestą, supilkite grietinėlę, kaitinkite ant vidutinės
ugnies, kol ištirps. Leiskite atvėsti.
Kai masė šiek tiek sukietės, išsukite ją rankiniu plaktuvu, kol taps puri.
Glaistu aptepkite atvėsusius keksiukus, apibarstykite juos kokoso drožlėmis.
Skanaus! :)
WWW.CUPCAKES.LT
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgos su vyšnių džemu
- Mascarponės keksiukai
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Avietiniai keksiukai
- Varškės spurgos
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Keksiukai su spanguolėmis
- Tiramisu gaminimas
- Bananiniai keksiukai
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Plikytos tešlos pyragaičiai
- Mielinė bulka su razinomis
- Pyragėliai su sūriu
- Obuoliniai rageliai
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
- Riešutinis pyragas
Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, kambario temperatūros,
160 gramų -
Cukraus pudra,
150 gramų -
Vanilė, ekstraktas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kokosas, pienas,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Glaistui:
500g baltojo šokolado;
240ml grietinėlės;
140g nesūdyto sviesto, kambario
temperatūros;
kokoso drožlių papuošimui.
Paruošimo būdas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C.
Sviestą, cukrų ir vanilės ekstraktą išplakite iki šviesios, purios masės. Pridėkite kiaušinių, išplakite. I paruoštą masę
įsijokite miltus, kepimo miltelius, įpilkite kokoso
pieno. Į krepšelius krėskite tešlą, kepkite apie 35 minutes.
Į puodą sudėkite šokoladą, sviestą, supilkite grietinėlę, kaitinkite ant vidutinės
ugnies, kol ištirps. Leiskite atvėsti.
Kai masė šiek tiek sukietės, išsukite ją rankiniu plaktuvu, kol taps puri.
Glaistu aptepkite atvėsusius keksiukus, apibarstykite juos kokoso drožlėmis.
Skanaus! :)
WWW.CUPCAKES.LT
Komentarai (7)
-
reda
2017-03-27 19:50
kiek keksiuku gaunasi kas bandet?
-
zvaigzdukas2
2015-08-28 14:41
aik aik aik aik
-
Zvaigzdukas
2015-08-28 14:41
Ismok normaliai rasyt! Viska atvirsciai rasai! Kas tau nesiseka!
-
Giedrė
2014-03-02 20:21
Glaisto gautųsi tikrai per daug. Aš dariau iš pusinės normos ir buvo kaip tik :)
-
erika
2011-10-24 16:37
labai skanei atrodo:) reikes butinai issikepti
-
Miglė
2010-12-31 17:16
Atrodo baisiai skaniai... :super: :jee: