Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Kepti moliūgai
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | krapai |
400 gramų | moliūgai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Įdaryti pievagrybiai
- Pavasariu alsuojanti pica
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Vištienos vyniotinis
- Karštos bandelės
- Fokačija su pagardais
- Pievagrybių garnyras
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Amerikietiški vafliai
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Pyragėliai su daržovėmis
- Silkės užkandelė
- Kaimiškas sumuštinis
- Vištienos file užkandis
- Įdaryti kiaušiniai
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Užtepėlės su duonelėmis
Kepti moliūgai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Česnakas,
2 skiltelės - Krapai
-
Moliūgai,
400 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...