Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.

Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Skrebučiai
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Kepti svogūno žiedai
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Krevetės šoninės patale
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Piršteliai su kmynais
-
Pusryčiai puodelyje
-
Omletas
-
Gurmanų suktinukai
-
Kibinai
-
Vegetariški čeburėkai
-
Žvynabudės muštiniai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai