Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuoliai skarelėse
- Gėlytės
- Keptas sūris
- Zombių akytės
- Kalmarų žiedai tešloje
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Sūrio lazdelės
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Keksiukiniai pusryčiai
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Medalionai arba mini bandelės su dešrele
- Įdaryti artišokai
- Įdaryti pievagrybiai
- Sūrio piršteliai
- Virtinukai su grybais
- Troškinti daržovių suktinukai
- Pica
- Šventiniai žaliukai
- Paprastas burgeris
- Kepti svogūno žiedai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai