Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.

Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti svogūno žiedai
-
Krevečių sumuštiniai
-
Originalūs sumuštiniai
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Mumijos
-
Krevetės
-
Kiaušinienė
-
Meilės pica su Spelta
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Tobulas mėsainis
-
Sauliaus kibinai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Pomidorų mėsainis
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Įdarytos bulvės
-
Karališkos krevetės
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Krevetės šoninės patale
-
Gardūs vištienos piršteliai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai