Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 3 pakeliai | pievagrybiai |
| 1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Kiaušinis avokade
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Krevetės
-
Vegetariški čeburėkai
-
Obuoliai skarelėse
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Omleto keksiukai
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Vegetariškos picutės
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Zombių akytės
-
Cukinijos lazdeles
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Šokoladinės braškės
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Kibinai
-
Amerikietiški vafliai
-
Tuno pica
-
Girti čeburėkai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai