Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 3 pakeliai | pievagrybiai |
| 1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sūrio piršteliai
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Bandelės iš batono
-
Sulekta Speltos pica
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Skrebučiai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kibinai
-
Keptos krevetės
-
Pica
-
Pomidorų mėsainis
-
Buritos (burritos)
-
Tobulas mėsainis
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Gardžios duonos lazdelės
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai