Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.

Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Naminė pica
-
Omletas su špinatais
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Šokoladinės braškės
-
Meilės pica su Spelta
-
Tortilijų suktinukai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Krevetės šoninės patale
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Ūmėdės padaže
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Dideli Guliverio pirštai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai