Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užklota pica
- Aštrios krevetės grilyje
- Originalūs sumuštiniai
- Aitri kepta šoninė
- Aštrus krevečių užkandis
- Bulviniai pyragėliai
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Pikantiškos rožytės
- Vištienos file užkandis
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Skrebučiai
- Sumuštiniai su sūriu
- Pikantiškos sraigės
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Užkandukai
- Gėlytės
- Kibinai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai