šiek tiek | juodieji pipirai |
30 gramų | druska |
500 gramų | karosai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Karpis, pomidorų padaže
- Įdaryti kalmarai
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Orkaitėje kepta lašiša
- Karpis pietums
- Žuvis ant grilio
- Pica su lašiša
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Lašiša grietinėlės padaže
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Norvegiška menkė vasariškai
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Sicilijos ešerys
- Žuvies spurgytės
- Kepta marinuota menkė
- Rūkytos žuvies užkepėlė
Kepti karosai
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Druska,
30 gramų -
Karosai,
500 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Karosus išvalykite, nupjaukite galvas. Pasūdykite, papipirinkite ir uždengtame inde palaikykite 1-48 val. šaldytuve. Po to nuplaukite, jei norite, įdėkite mėgstamų prieskonių, papipirinkite ir kepkite aliejuje. Jeigu karosiukai maži, pakepkite kad apskrustų, tuomet juos valgyti galėsite su kaulais.
Komentarai (5)
-
Vytas
2010-01-04 17:07
Svarbiausia kad dumblu netrenktu karosiukai...ir dar norint kad dar geriau butu padarykite po kokius 3-4 ipjovimus sonuose lygiagreciai shonkaulinem ashakom tada ukepa jos ir valgyt buna patogiau...
-
(anonimas)
2009-09-06 19:14
:super:
-
Rema
2009-03-04 19:56
liuks! genialumas slypi paprastume.