1 kilogramas | kiaulienos šoninė |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Buritos (burritos)
- Karališkieji kotletai
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Kukuliukai švediškai
- Sotieji zrazai
- Faršu įdarytos paprikos
- Kotletai su įdaru
- Bulvių apkepas su šparagais
- Naminiai kotletukai
- Stirnienos kumpis
- Kepsnys garstyčių padaže
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Kiauliena pagal Aistę
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Nugarinė ant grotelių
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Keptas paršelis
- Škotiški kiaušiniai
Kepta šoninė
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos šoninė,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Komentarai (5)
-
agne
2016-03-20 18:48
aciu Dovile!
-
dovile
2009-09-22 16:40
kepta sonine ;geriausiai marinuojama su prieskoniais,laikoma kokia viena para,kad gerai isimarinuotu,tada kepam folijoj,ji buna sultingesne ir skanesne,pries baigiant kepti nuimama folija,kad sonine apskrustu :-D prie jos tinka keptos bulves ir sv.darzoviu salotos :super: