Grybų kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | grybai ( šaldyti) |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pasūdytus užšaldytus grybus apvirti, palikti nusivarvėti.
2.
Sumaišyti grybus su druska (jei trūksta), pipirais.
3.
Susmulkinti svogūną, sudėti juos į grybus, įmušti kiaušinį, viską sutrinti trintuvu. Į masę dėti miltus, viską dar kartą pertrinti iki vientisos masės. Masė turi būti minkšta, primenanti įprastinę kotletų masę.
4.
Gautą masę kabinkite su šaukštu, dėkite į įkaitintą keptuvę (~ 2 v.š.) kaip kotletuką, apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuota lydeka
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Tradicinė pica
- Kebabas ant iešmo
- Kepsneliai su grybais
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Šparagai su lašiniais
- Kiaulienos šašlykai
- Čenachai
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Kepti kiaulių kulniukai (karka)
- Kepsnys Verseka
- Firmiški žuvies kepsniukai
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Ranka
- Lazanija su mėsa ir pomidorais
- Orkaitėje kepta lašiša
- Karamelizuotas keptas kumpis
Grybų kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, šaldyti,
500 gramų -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pasūdytus užšaldytus grybus apvirti, palikti nusivarvėti.
Sumaišyti grybus su druska (jei trūksta), pipirais.
Susmulkinti svogūną, sudėti juos į grybus, įmušti kiaušinį, viską sutrinti trintuvu. Į masę dėti miltus, viską dar kartą pertrinti iki vientisos masės. Masė turi būti minkšta, primenanti įprastinę kotletų masę.
Gautą masę kabinkite su šaukštu, dėkite į įkaitintą keptuvę (~ 2 v.š.) kaip kotletuką, apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...