Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvytės fri

Komentarai: 117
Ingredientai:
Gaminimo eiga: instructions

Nuplautas ir nuluptas bulves reikia supjaustyti maždaug 3 cm ilgio ir 0,5 cm pločio strypeliais. Supjaustytas gerai nuplauti tekančiame vandenyje, leisti nusausėti ir kepti įkaitintuose riebaluose ar aliejuje vienu sluoksniu, kol jų paviršius iš visų pusių gražiai parusvėja. Išgriebtas laikyti karštai. Taip paruoštos bulvės tinka prie įvairių mėsos patiekalų, prie patiekalų iš paukštienos, vištos, įvairių suktinukų ir t.t. Šias traškančias bulves skanu valgyti ir su kefyru ar rūgusiu pienu, tinka prie įvairių lapinių salotų ir kitų daržovių.

Rekomenduojame:

Komentarai (117)


  • bomzs 2014-10-20 18:47

    Lohai kur aliejaus kiekis?


  • neziniukas 2014-04-10 18:49

    o alieju kaitinti paprastoje keptuveje


  • Simas 2013-12-27 16:38

    As dar desreliu ipjaustau, Pasaka!!


  • (anonimas) 2013-01-28 23:28


  • tomas 2012-02-09 18:37

    neimanoma atsispirti labai labai skanu


  • ignas 2011-12-01 10:56

    gal nesugela vei mano tai bulves namineses


  • krimkrim 2011-11-05 10:52

    Skanu, bet nesveika...


  • augis 2011-09-29 09:46

    Siap nesveika bet tik kebabinei nes ten tam patsiam aliejuje gal daugiau nei 100 porciju padaro tam paciam aliejuje o namie nedaug porciju tam paciam aliejuje as dariau isejo skanei ypac su padazu.


  • lukas 2011-09-13 13:03

    nesamono kas sako kad ten labai nesweika kas ten gali atsitik nuo aliejaus?


  • lukas 2011-09-13 13:00

    buvo labai skanu bet gaila as ne su padazu valgiau


Daugiau receptų