Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Blyneliai „Greitai“
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | pienas |
80 gramų | batonas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Blyneliai
- Žvaigždžių pusryčiai
- Lietiniai blynai su aguonomis
- Dideli blynai
- Švediški bulviniai blynai
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Mielinės tešlos blynai
- Lavašo lietiniai
- Žuvies ir pupelių blynai
- Žemaičių blynai
- Grikių kepsneliai
- „Saulytė“
- Blynai
- Bulviniai blynai
- Lietiniai su įvairiais įdarais
- Orkaitėje užkepti bulviniai blynai su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
- Blynai su kukurūzais
- Blyneliai su razinomis
- Blyneliai
Blyneliai „Greitai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištienos filė,
250 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file sumalti arba labai smulkiai supjaustyti.
Sukapoti svogūną. Išplakti kiaušinį.
Batono riekeles pamerkti piene.
Batono riekeles, druską, kiaušinius, svogūnus ir vištienos faršą suminkyti.
Iš faršo suformuoti blynelius ir kepti keptuvėje, kad abi pusės apkeptų.
Vieną keptuvę blynelių iškepti užtrunka apie 10 minučių.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...