200 gramų | aguonų |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
šiek tiek | druska |
1 sauja | razinos |
0.5 stiklinės | vanduo (šiltas) |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
20 gramų | mielės |
400 gramų | kvietiniai miltai |
Iškočiokite tešlos lakštą.
Sumalkite razinas ir sumaišykite su pienu, cukrumi ir razinomis. Šiuo mišiniu aptepkite tešlą. Susukite ir supjaustykite riekelėmis.
Šias bandeles kepkite 190 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
Po to bandeles galite aptepti ištirpintu šokoladu. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižinės bandelės
- Bandelės su grybų įdaru
- Karštos bandelės
- Įdarytos bandelės
- Skandinaviškos bandelės
- Pynutės
- Bandelės su bulvėmis
- Bandelės su įdaru
- Bandelės su aguonomis
- Mielinės spurgos
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Vengriški pyragėliai
- Daniškos bandelės
- Bandelės su cinamonu
- Pikantiški pyragėliai
- Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
- Pyragaičiai su įdaru
- Bandelės prie arbatos
- Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
- Bandelės su cinamonu
Bandelės su aguonomis ir šokoladu
- Paruošimo laikas:
-
Aguonos,
200 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Razinos,
1 sauja -
Vanduo, šiltas,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės,
20 gramų -
Kvietiniai miltai,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išmaišykite šiltame piene ir vandenyje mieles. Po to išplakite kiaušinius su sviestu, cukrumi ir supilkite į vandenį. Suberkite miltus ir išmaišykite tešlą. Palikite tešlą šiltai 40 minučių. Tešlą dar kartą išminkykite.
Iškočiokite tešlos lakštą.
Sumalkite razinas ir sumaišykite su pienu, cukrumi ir razinomis. Šiuo mišiniu aptepkite tešlą. Susukite ir supjaustykite riekelėmis.
Šias bandeles kepkite 190 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
Po to bandeles galite aptepti ištirpintu šokoladu. :)
Komentarai (5)
-
as
2017-04-18 16:57
ar butina mieles????
-
žydrius
2016-09-27 17:50
Supratau, kad turėjo būti- sumalkite aguonas ir sumaišykite.......
-
remis
2014-11-28 22:08
Gal ir geras receptas bet kur dingo aguonos? Gaminimo eigoja jios dingo.