Apkepta virta karka
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | kiaulienos karka |
1 arbatinis šaukštelis | lauro lapų |
3 žiupsneliai | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 vienetas | česnakas |
2 žiupsneliai | rozmarinas |
100 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su lauro lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, lauro lapeliais, ir druska. Kepti apie 45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Buritos (burritos)
- Karališkieji kotletai
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Kukuliukai švediškai
- Sotieji zrazai
- Faršu įdarytos paprikos
- Kotletai su įdaru
- Bulvių apkepas su šparagais
- Naminiai kotletukai
- Stirnienos kumpis
- Kepsnys garstyčių padaže
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Kiauliena pagal Aistę
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Nugarinė ant grotelių
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Keptas paršelis
- Škotiški kiaušiniai
Apkepta virta karka
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Lauro lapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 vienetas -
Rozmarinas,
2 žiupsneliai -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su lauro lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, lauro lapeliais, ir druska. Kepti apie 45 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...