6 vienetai | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai
- Bulviniai blynukai su grybukų padažu
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Bulviniai blynai su sūriu
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Bulviniai blynai su įdaru
- Bulviniai blynai su sūriu
- Tarkuotų bulvių blynai
- Bulviniai blyneliai su pagardu
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulvių „Pampuškos“
- Bulvių kotletai su porais
- Bobutės zrazai
- Virtų bulvių blynai
- Bulviniai blynai su sezamais
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Bulviniai blynukai
- Čekiški bulviniai blynai
Bulviniai blynai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai, juodi
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Miltai,
2 vienetai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nulupkite, nuplaukite bei susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Komentarai (5)
-
Vilė
2016-10-15 13:08
Kam tie miltai, jei dedasi kiaušinis? Nuo miltų blynai tampa kieti:(
-
as
2016-02-14 23:54
2 vienetai miltų jau tikrai taip nesisako. Stiklinės arba šaukštai visiems būtu aiškiau