Bulves nulupkite, nuplaukite bei susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.

Bulviniai blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
3.
Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
4.
Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti bulvių paplotėliai
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Bulviniai blynukai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Bulviniai blyneliai su pagardu
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvinė pica
-
Rudens blynai
-
Bobutės zrazai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Tradiciniai bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulvių „Pampuškos“
-
Švediški bulviniai blynai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Šventiniai blynai
Bulviniai blynai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai, juodi
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Miltai,
2 vienetai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite, nuplaukite bei susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vilė
2016-10-15 13:08
Kam tie miltai, jei dedasi kiaušinis? Nuo miltų blynai tampa kieti:(
-
as
2016-02-14 23:54
2 vienetai miltų jau tikrai taip nesisako. Stiklinės arba šaukštai visiems būtu aiškiau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...