Bulves nulupkite, nuplaukite bei susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.

Bulviniai blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
3.
Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
4.
Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bobutės zrazai
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Bulvių „Pampuškos“
-
Rudens blynai
-
Švediški bulviniai blynai
-
Virtų bulvių blyneliai
-
Karšti bulvių paplotėliai
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Bulviniai blynukai
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulviniai blynai su moliūgais
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvių ir morkų blyneliai
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bulviniai blynukai su grybukų padažu
-
Bulviniai blynai
-
Tarkuotų bulvių blynai
Bulviniai blynai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai, juodi
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Miltai,
2 vienetai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite, nuplaukite bei susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vilė
2016-10-15 13:08
Kam tie miltai, jei dedasi kiaušinis? Nuo miltų blynai tampa kieti:(
-
as
2016-02-14 23:54
2 vienetai miltų jau tikrai taip nesisako. Stiklinės arba šaukštai visiems būtu aiškiau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...