
Bulviniai blynai su sūriu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 | bulvių |
1 | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | miltai ((manai)) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
200 gramų | sūris ((fermentinis)) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
2.
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su moliūgais
-
Tradiciniai bulviniai blynai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Blynai su moliūgais
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Žemaičių blynai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulviniai blynukai su grybukų padažu
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Bulviniai blynai
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Rudens blynai
-
Studentiškas bulvių plokštainis
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Bulvės,
1 -
Kiaušiniai,
1 -
Miltai, (manai),
3 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, (fermentinis),
200 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...