Bulviniai blynai su sūriu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 | bulvių |
| 1 | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | miltai ((manai)) |
| 1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
| 200 gramų | sūris ((fermentinis)) |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
2.
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sklindžiai su spirgais
-
Tradiciniai bulviniai blynai
-
Bulvių ir morkų blyneliai
-
Blynai su moliūgais
-
Rudens blynai
-
Bulviniai blynai
-
Karšti bulvių paplotėliai
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Bulviniai blynukai su grybukų padažu
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Žemaičių blynai
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Virtų bulvių blynai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulviniai blynai su obuoliais
-
Bulviniai blynukai
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Bulvės,
1 -
Kiaušiniai,
1 -
Miltai, (manai),
3 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, (fermentinis),
200 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
