Paruošti marinatą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.

Zaporožės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | mėsa (filė) |
125 gramai | majonezas |
50 gramų | garstyčios |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ranka
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Sotieji zrazai
-
Aštrus guliašas
-
Kotletai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Žuvinto kepsnys
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Faršo vyniotinis
-
Kiaulienos kotletai
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Veršienos kepsnys
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
Zaporožės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, filė,
500 gramų -
Majonezas,
125 gramai -
Garstyčios,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti marinatą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...