500 gramų | mėsa (filė) |
125 gramai | majonezas |
50 gramų | garstyčios |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avienos šonkauliukai
- Steikai
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Aštrūs mamos kotletukai
- Keptos bulvės su mėsa
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Kepsniai su sūriu
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Keptų kepenų gaminimas
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kotletai lenkiškai
- Šašlykas majoneze
- Kepta jautiena
- Jautienos maltinukai
- Dzūkiški kukulaičiai
- Rostbifas
- Stirnos nugarinė
- Uzbekiškas šašlykas
- Šašlykai su majonezu
Zaporožės
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, filė,
500 gramų -
Majonezas,
125 gramai -
Garstyčios,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošti marinatą iš 1/2 indelio majonezo ir 1/2 indelio garstyčių, įdėjus druskos ir pipirų pagal skonį.
Mėsą (file) supjaustyti porcijos dydžio gabaliukais, truputį išmušti.
Ištepti marinadu ir sudėti į puodą, sluoksniuojant su žiedais supjaustytais svogūnais (sluosknis mėsos, sluoksnis svogūnų). Palikti nakčiai vėsioje vietoje.
Mėsą greitai apkepti karštoje keptuvėje, sudėti į puodą.
Ten pat sudėti apkeptus svogūnus, su kuriais mėsa marinavosi ir troškinti ant mažos ugnies 30 minučių.