Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Žagarėliai 2
INGREDIENTAI:
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
| 15 gramų | margarinas |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | degtinė |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksas su mėlynėmis
-
Bandelės su cinamonu
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Nekeptas oreo tortas
-
Obuolių pyragas su meile
-
Migdolinės bandelės
-
Ryžių pyragas su silke
-
Apkepas „Greitukas“
-
Spanguolių keksiukai
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Grietininis biskvitas
-
Mielinės tešlos pyragas
-
''Kiaušinukai''
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Lengvai pagaminami keksiukai su šokoladu
-
Šokoladiniai sausainiai su kokosu
-
Tortas "Bounty"
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Sausainiai
Žagarėliai 2
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Margarinas,
15 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Auksiux
2009-10-02 13:38
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
