Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.

Žagarėliai 2
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
15 gramų | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
200 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meduolis su obuoliais
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Pyragėlis su uogomis
-
Velykinė banda
-
Kalėdinė eglutė
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Aistės jogurto pyragas
-
Sausainiai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Medaus keksiukai
-
Margas keksas
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Medaus tortas
-
„Torketti“
-
Riestainiai
-
Obuolių tarta
-
Sausainiai „Sraigutės“ su varške
-
A la Brownie
Žagarėliai 2
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Margarinas,
15 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Auksiux
2009-10-02 13:38
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...