Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.

Žagarėliai 2
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
15 gramų | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
200 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksas su razinomis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
-
Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Naminis lavašas
-
Amerikietiškos spurgytės
-
Obuolių pyragas
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Braškių pyragas
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Apverstinis ananasų ir vyšnių pyragas
-
Dvispalvis pyragas
-
Aitriųjų čili pica
-
Keksiukai “Zebriukai”
-
Skanūs sausainėliai
-
Naminė duona su saulėgrąžomis
-
Karamelinis pyragas
-
Apelsininiai sausainiukai
Žagarėliai 2
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Margarinas,
15 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Auksiux
2009-10-02 13:38
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...