1 vienetas | kiaušiniai | |
200 gramų | miltai | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
70 gramų | sviestas | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Įdarui: | ||
200 gūželių | kokoso drožlės | |
100 gramų | sviestas | |
2 valgomieji šaukštai | džemas (abrikosų) | |
0.5 stiklinės | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Imbieriniai sausainukai
- Sėlenų duona
- Rageliai
- Tortas Mylimiausiajam
- Meduolis
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Daniškos bandelės
- Vaflių tortas
- Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
- Džiovintų slyvų pyragas
- Dribsnių keksiukai
- Kakavinis Napoleonas
- Keksiukai su kakava
- "Traškio" bandelė
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Trijų skonių pynė
- Varškės ir obuolių pyragas
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Rudens pyragas su sūriu
- Bananinis keksiukas
Pyragas "Kokosinis siurprizas"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
200 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
70 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kokoso drožlės,
200 gūželių -
Sviestas,
100 gramų -
Džemas, abrikosų,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, sviestą ir viską sukapokite peiliu, kad gautųsi masė, primenanti duonos trupinius. Įmuškite kiaušinį, įdėkite truputį vanilės ir suminkykite tešlą į rutulį. Padėkite į šaldytuvą 30 min. Iškočiokite 0,7 cm storio lakštą, įdėkite į skardą, išteptą margarinu. Įdarui sviestą išplakite su cukrumi, įdėkite džemo ir kokosų drožles, išmaišykite. Įdarą išdėkite ant tešlos lakšto ir kepkite 25 min 250°C temperatūros orkaitėje. Iškeptą paploti, atvėsinti, supjaustyti rombais ir papuošti tirpintu šokoladu.
Komentarai