
Pyragas "Kokosinis siurprizas"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 vienetas | kiaušiniai | |
200 gramų | miltai | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
70 gramų | sviestas | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
Įdarui: | ||
200 gūželių | kokoso drožlės | |
100 gramų | sviestas | |
2 valgomieji šaukštai | džemas (abrikosų) | |
0.5 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, sviestą ir viską sukapokite peiliu, kad gautųsi masė, primenanti duonos trupinius. Įmuškite kiaušinį, įdėkite truputį vanilės ir suminkykite tešlą į rutulį. Padėkite į šaldytuvą 30 min. Iškočiokite 0,7 cm storio lakštą, įdėkite į skardą, išteptą margarinu. Įdarui sviestą išplakite su cukrumi, įdėkite džemo ir kokosų drožles, išmaišykite. Įdarą išdėkite ant tešlos lakšto ir kepkite 25 min 250°C temperatūros orkaitėje. Iškeptą paploti, atvėsinti, supjaustyti rombais ir papuošti tirpintu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica “Marinara”
-
Sūrinukai
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Barankėlės
-
Trapūs vafliai
-
Trapi širdelė
-
Žiemos skanumynas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Sacher tortas Kalėdoms
-
Tortas su maskarponės sūriu
-
Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
-
Nekeptas varškės tortas
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Bulka staigmena
-
Krapų duona
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Sausainiukai pailgiukai su varške
Pyragas "Kokosinis siurprizas"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
200 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
70 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kokoso drožlės,
200 gūželių -
Sviestas,
100 gramų -
Džemas, abrikosų,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, sviestą ir viską sukapokite peiliu, kad gautųsi masė, primenanti duonos trupinius. Įmuškite kiaušinį, įdėkite truputį vanilės ir suminkykite tešlą į rutulį. Padėkite į šaldytuvą 30 min. Iškočiokite 0,7 cm storio lakštą, įdėkite į skardą, išteptą margarinu. Įdarui sviestą išplakite su cukrumi, įdėkite džemo ir kokosų drožles, išmaišykite. Įdarą išdėkite ant tešlos lakšto ir kepkite 25 min 250°C temperatūros orkaitėje. Iškeptą paploti, atvėsinti, supjaustyti rombais ir papuošti tirpintu šokoladu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai