Vyno želės ir grietinėlės desertas
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 mililitrų vanduo
3 vienetai želė (3 rūšių)
1 butelis vynas (norimo skonio)
1 pakelis grietinėlės, 35% (sausa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
2.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
3.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.

Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyno želės ir grietinėlės desertas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.

  2. Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.

  3. Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.

    Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (1)


  • Violeta 2014-06-08 18:09

    Niam, niam, vyno želė, dar nesu tokios bandžiusi. Pabandysiu :)


Daugiau receptų