
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
120 mililitrų | vanduo |
3 vienetai | želė (3 rūšių) |
1 butelis | vynas (norimo skonio) |
1 pakelis | grietinėlės, 35% (sausa) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
2.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
3.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė su vaisiais
-
Vasaros desertas
-
Želė "Trispalvė"
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Arvydo ananasų desertas
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Braškinis tiramisu
-
Varškės desertas su persikais
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
-
Vaisiniai saldainiai
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Gaivus varškės desertas
-
Lemon posset
-
Citrininiai putėsiai
-
„McFlurry“ desertas
-
Ryžių desertas
-
Citrininis tiramisu
Vyno želės ir grietinėlės desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo,
120 mililitrų -
Želė, 3 rūšių,
3 vienetai -
Vynas, norimo skonio,
1 butelis -
Grietinėlė, 35%, sausa,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė gaminti sumaišius su vynu (ne vandeniu). Sustingusią želė supjaustyti kubeliais.
Sausą grietinėlę sumaišome su vandeniu ir plakame, kol susidrays standžios putos.
Į taurę, pradžioje, dedame šiek tiek grietinėlės, tada susmulkintos želė, vėl grietinėlės ir ant viršaus daug želė. Papuošiame mėtos lapeliu.
Grietinėlę galima keisti ledais, paskaninti vaisiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Violeta
2014-06-08 18:09
Niam, niam, vyno želė, dar nesu tokios bandžiusi. Pabandysiu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...