
Vasariškas desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | braškės |
1 sauja | juodieji serbentai (baltieji, raudonieji, juodieji) |
3 valgomieji šaukštai | sirupas (Dansukker auksaspalvis ) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės desertas
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Saldus patiekalas
-
Želė su vaisiais
-
Vafliai su karamele
-
Migdolų nuga
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Abrikosų laiveliai
-
Šokoladiniai ledai
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Obuolių šerbetas
-
Ananasų kukuliukai
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Vasariškas desertas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Avietinė pasaka
-
Nekeptas varškės tortas
-
Bananų šerbetas
Vasariškas desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
100 gramų -
Juodieji serbentai, baltieji, raudonieji, juodieji,
1 sauja -
Sirupas, Dansukker auksaspalvis ,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...