
Vasariškas desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | braškės |
1 sauja | juodieji serbentai (baltieji, raudonieji, juodieji) |
3 valgomieji šaukštai | sirupas (Dansukker auksaspalvis ) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Desertinė avižinė košė
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Desertinė varškytė
-
Vaisių salotos
-
Žemuogių grietinėlė
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Gervuogių musas
-
Sveikas vaisių desertas
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Trešnės marškinėliuose
-
Ryžių desertas
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Tinginių tinginys
Vasariškas desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
100 gramų -
Juodieji serbentai, baltieji, raudonieji, juodieji,
1 sauja -
Sirupas, Dansukker auksaspalvis ,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...