
Vasariškas desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | braškės |
1 sauja | juodieji serbentai (baltieji, raudonieji, juodieji) |
3 valgomieji šaukštai | sirupas (Dansukker auksaspalvis ) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas su uogienės padažu
-
Varškės tortas
-
Karštos bulvių salotos
-
Lukos želė tortas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Grietinėlės ledai
-
Desertas su sausais pusryčiais
-
Žiemos skanumynas
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Obuolių tortas su varške
-
Šokolado putėsiai
-
Varškės sūris su žele
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Varškės desertas
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Gervuogių musas
-
Vaisiai šokolade
-
Citrininiai putėsiai
-
Šokoladiniai bananai
-
Ledų desertas
Vasariškas desertas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Braškės,
100 gramų -
Juodieji serbentai, baltieji, raudonieji, juodieji,
1 sauja -
Sirupas, Dansukker auksaspalvis ,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti braškines gėlytes su viduriukais iš juodųjų serbentų. Suberti baltus, raudonus serbentus, užpilti citrina, sirupu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...