
Varškės desertas su persikais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų | varškė |
400 gramų | konservuotų persikų |
200 gramų | grietinė |
1 pakelis | kivių želė |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Grietinėlę išplakti su vaniliniu cukrumi ir į varškę supilti.
2.
Norimame kiekyje persikų kompoto paruošti želę - aš sunaudojau visą ir supilti į varškės masę, išmaišyti.
3.
Supilti į formą ir padėti šaltai. Kai sustingsta, papuošti persikais iš kompoto ir užlieti kivių želė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaflių tortas
-
Jogurto desertas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Šokolado putėsiai
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Tortas su uogienės padažu
-
Gaivus desertas
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Želė desertas su uogiene
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Vyšnių želė
-
Vasariški pusryčiai
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Grietinėlės pyragas
-
Desertas "Vojei"
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Juodųjų serbentų sausainiai
Varškės desertas su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Varškė,
400 gramų -
Konservuoti persikai,
400 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kivių želė,
1 pakelis -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Grietinėlę išplakti su vaniliniu cukrumi ir į varškę supilti.
Norimame kiekyje persikų kompoto paruošti želę - aš sunaudojau visą ir supilti į varškės masę, išmaišyti.
Supilti į formą ir padėti šaltai. Kai sustingsta, papuošti persikais iš kompoto ir užlieti kivių želė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...