Grietinėlę išplakti su pienu ir ištirpinta želatina.
Suberti cukrų ir dar kartą išplakti.
Pusę grietinėlės supilti į stiklinį dubenį. Ant viršaus priberti šokoladinių sausainių arba kukurūzų.
Į kitą pusę suberti kakavą ir išplakti.
Ant sausainių supilti kakavinę grietinėlę.
Viršų papuošti likusiais sausainiais/kukurūzais.
Laikyti šaldytuve 5-6 valandas.

Šokoladinis desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | kakava |
1 sauja | sausainiai (šokoladiniai) |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
200 mililitrų | pienas |
15 gramų | želatina |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arbūzų želė
-
Šokoladinis desertas
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Sveikuolių ledai
-
Dribsniai su vaisiais
-
Želė drebučiai apelsine
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Sezaminis gardėsis
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Tinginių - tinginys
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Varškės desertas su persikais
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Vasariški pusryčiai
-
Ledai ''Skanumėlis''
Šokoladinis desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Sausainiai, šokoladiniai,
1 sauja -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Pienas,
200 mililitrų -
Želatina,
15 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę išplakti su pienu ir ištirpinta želatina.
Suberti cukrų ir dar kartą išplakti.
Pusę grietinėlės supilti į stiklinį dubenį. Ant viršaus priberti šokoladinių sausainių arba kukurūzų.
Į kitą pusę suberti kakavą ir išplakti.
Ant sausainių supilti kakavinę grietinėlę.
Viršų papuošti likusiais sausainiais/kukurūzais.
Laikyti šaldytuve 5-6 valandas.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...