Pieno slėgtinis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | citrinos (žievelės) |
| 4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
| 4 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
| 0.5 stiklinės | razinos |
| 0.5 stiklinės | lazdyno riešutai |
| šiek tiek | vanilė |
| 3 stiklinės | pienas |
| 0.8 stiklinės | grietinė |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 50 gramų | saldainiai (karameliniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į karštą pieną sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su grietine ir pavirinama 3 min. Masė ataušinama, sukrečiama į sūrmaišį ir pakabinama, kad nuvarvėtų išrūgos. Vėliau paslegiama ir palaikoma per naktį. Į išimtą iš sūrmaišio masę sudedamas cukrus, išsuktas su sviestu, ir visa kita, kas nurodyta. Gerai išmaišyta masė sukrečiama į formą, išklotą sudrėkinta drobule, paslegiama ir atšaldoma. Išėmus nuimama drobulė, slėgtinis puošiamas spalvotais saldainiais ar kt.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisiniai ežiukai
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Šokoladiniai ledai
-
Želė su varške
-
Pyragėliai su kremu
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Margas varškės desertas
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Čigonų plokštainis
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Šokoladinis desertas
-
Vaisių vėrinukai
-
Kavos ir ledų desertas
-
Melionų desertas
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Vaisinis kremas
-
Sveikuolių ledai
-
Jogurto ledai
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Juodasis tinginys
Pieno slėgtinis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Citrinos, žievelės
-
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas, tirpintas,
4 valgomieji šaukštai -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Lazdyno riešutai,
0.5 stiklinės - Vanilė
-
Pienas,
3 stiklinės -
Grietinė,
4/5 stiklinės -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Saldainiai, karameliniai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į karštą pieną sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su grietine ir pavirinama 3 min. Masė ataušinama, sukrečiama į sūrmaišį ir pakabinama, kad nuvarvėtų išrūgos. Vėliau paslegiama ir palaikoma per naktį. Į išimtą iš sūrmaišio masę sudedamas cukrus, išsuktas su sviestu, ir visa kita, kas nurodyta. Gerai išmaišyta masė sukrečiama į formą, išklotą sudrėkinta drobule, paslegiama ir atšaldoma. Išėmus nuimama drobulė, slėgtinis puošiamas spalvotais saldainiais ar kt.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
