Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį, kad būtų apsemtos, ir verdamos uždengtame puode. Kai suminkštėja, vanduo nupilamas, bulvės nugarinamos. Senas bulves patariama dėti į šaltą vandenį su trupučiu pieno ir virti atidengtame puode.
Tiekiamos apšlakstytos sviestu ir apibarstytos susmulkintais krapais.

Virtos bulvės
INGREDIENTAI:
12 vienetų | bulvių |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai tešloje
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Kibinai
-
Silkė su ryžiais
-
Fondiu iš moliūgo
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Marinuota silkė su paprika
-
Rūkytas lynas
-
Pusryčių užkandėlė
-
Skrebučiai su sūriu
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
-
Vištienos drebučiai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Keptų paprikų užkandis
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
Virtos bulvės
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
12 vienetų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustos bulvės dedamos į verdantį pasūdytą vandenį, kad būtų apsemtos, ir verdamos uždengtame puode. Kai suminkštėja, vanduo nupilamas, bulvės nugarinamos. Senas bulves patariama dėti į šaltą vandenį su trupučiu pieno ir virti atidengtame puode.
Tiekiamos apšlakstytos sviestu ir apibarstytos susmulkintais krapais.
Reklama:
Komentarai (13)
-
danguole
2013-03-16 12:32
manau moteris ar mergina nemokanti isiviti bulviu , tai juokinka arba ji gyveno visiskai princeses gyvenima kurei buvo viskas ptiekta ant sidabrinio padeklo . o:-) :soku2:
-
ledi
2011-08-20 12:20
kaip virti bulves
-
(anonimas)
2011-06-18 15:48
:-p ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
-
zrx
2010-10-17 13:53
as irgi nemoku :)
-
as
2010-06-15 22:01
as nemoku :-p :-p ir ka?
-
liu
2010-03-01 22:45
dabar jau zinosiu ir kaip bulves virt................... :bravo:
-
bonka
2010-03-01 18:43
%-) kas nemoka? geda
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...