Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Kepti moliūgai
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | krapai |
400 gramų | moliūgai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mylimųjų pica
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Įdaryti kiaušiniai
- Farširuoti kiaušiniai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Įdaryti burokėliai
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
- Keptos krevetės
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Sūdytos lašišos receptas
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Šventiniai sumuštiniai
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
- Įdaryti pievagrybiai
- Kiaušinienė pomidoruose
- Įdaryti pievagrybiai
- Pusryčiai "Dopingas"
Kepti moliūgai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Česnakas,
2 skiltelės - Krapai
-
Moliūgai,
400 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...