Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Kepti moliūgai
INGREDIENTAI:
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | krapai |
| 400 gramų | moliūgai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Mėsos duona
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vytintos stintos
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su paprikomis
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Ikrų užkandėlė
-
Traškus migdolų užkandis
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Duona su sūriu
-
Šaltiena su vištiena
-
Pica
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Salotos ananase
-
Įdaryti pomidorai
-
Amerikietiški vafliai
Kepti moliūgai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Česnakas,
2 skiltelės - Krapai
-
Moliūgai,
400 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
