Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.

Kepti moliūgai
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | krapai |
400 gramų | moliūgai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su daržovėmis
-
Vištiena drebučiuose
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Marinuota skumbrė
-
Pica su vištiena
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Sūrio piršteliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Užkanda "Lelijos"
-
Obuoliai su varške
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
Kepti moliūgai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
2 skiltelės - Krapai
-
Moliūgai,
400 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...