Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.

Kepti moliūgai
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | krapai |
400 gramų | moliūgai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Rūkytas lynas
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Įdarytos paprikos
-
Šventiniai žaliukai
-
Avokado užtepėlė
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Pikantiškos rožytės
-
Gėlytės
-
Krevetės su pomidorais
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė patale
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Helovyno voriukai
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Tradicinė silkė
Kepti moliūgai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
2 skiltelės - Krapai
-
Moliūgai,
400 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...