Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.

Kepti moliūgai
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | krapai |
400 gramų | moliūgai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno pica
-
Virtas vyniotinis
-
Bulviniai traškučiai
-
Cukinijos lazdeles
-
Roksės užkandėlė
-
Roterdamo riekelės
-
Silkė pataluose
-
Padažas su avokadais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Obuoliai tešloje
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Braškės šokolade
-
Daržovių užkandėlė
-
Šokoladinės braškės
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Avokadai su krevetėmis
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
Kepti moliūgai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
2 skiltelės - Krapai
-
Moliūgai,
400 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...