
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vėžiai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vabaliukai
-
Pica
-
Ispanijos omletas
-
Grybų užtepelė
-
Silkė su paprikomis
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Buritos (burritos)
-
Lietuviški "sushiai"
-
Olandiška silkė
-
Šaltiena
-
Pikantiški migdolai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Mini sumuštinukai
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Padažas su avokadais
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Piciukai
-
Cukinijos lazdeles
-
Pomidorai su sūriu
Virti vėžiai

- Druska
- Vėžiai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užvirinkite vandenį puode, pasūdykite. Kai vanduo užvirs, sudėkite vėžius ir virkite 7-10 min. Vėžiai verdami tik gyvi. Vėžio mėsa yra balta. Valgoma žnyplių mėsa ir uodega. Jeigu išvirtų vėžių uodegos užlenktos, jie buvo gyvi ir tinkamai išvirti.
Komentarai (29)
-
Deimantas
2017-08-11 16:33
Alu i skrandi pilti reik:D
-
Andrius
2017-08-06 15:48
Labai gardus
-
remis
2015-08-08 20:16
Lops esi ru
-
ru
2014-09-29 19:08
Žmonės viską sudėda: ir krabus, ir sraiges, ir austres ir t. t. Bjauru. Paskui stebisi, kodėl gyvūnija nyksta.
-
vezei
2014-08-03 22:56
gal kas zino kur galima tirkti vezius ?
-
Chm
2014-01-20 13:08
Krapai!!!!!! Ir dar labai gerai įpilti alaus!
-
žinovas
2013-09-25 12:14
krapu, krapu, daug krapu ir druskos - jokiu kitokiu! Nei žoleliu, nei rimtu prieskoniu
-
Virga
2013-09-25 12:11
Nuo vaikystes vežius virdavom su krapais! Daug krapu! Man 68
-
pusantro
2011-06-17 14:13
esu girdėjęs kad juos kepa aliejuj gyvus, ir visai super gaunasi :-)
-
ttt
2011-06-14 23:42
:super: druskos apie 700gr 10ltr vandens ir maisely prieskoniu misinio marinavimui