
Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Sūrios lazdelės
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Velykinės morkytės
-
Kibinai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Kalmaras vyno padaže
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Įdarytos dešrelės
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Alinos čeburekai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Šokoladinės braškės
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...