Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | moliūgai |
| 2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Vištienos tortas
-
Bulvių kamuoliukai
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Ežiukai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Velykų belaukiant
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Amerikietiški vafliai
-
Keptos krevetės
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Šokoladinės vynuogės
-
Sūrio lazdelės
-
Naminiai traskuciai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Bulviniai traškučiai
-
Keptas sūris
-
Užkandis su unguriu
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
