Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuoti kiaušiniai
- Kiaušinienė
- Kepti pomidorai su įdaru
- Varškės sūris su kmynais
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Kumpio suktinukai
- Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
- Kaimiškas sumuštinis
- Kepenėlių tortas
- Kesadilijos (Quesadilla)
- Saldus užkandis
- Gėlytės
- VILIUKO sumuštiniai
- Lavašo sumuštiniai
- Karštos bandelės
- Kibinai
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Apelsinai su ridikėliais
- Bandelės su kumpio įdaru
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...