Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | moliūgai |
| 2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Karališkos krevetės
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Sumuštinukai
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Švelnūs suktinukai
-
Kiaušiniai su arbata
-
Ispanijos omletas
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Silkė su pomidorais
-
Silkė su daržovėmis
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
