
Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytos bandelės
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Migdolinės pelytės
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Įdaryti artišokai
-
Silkė pataluose
-
Keptas sūris
-
Pica
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Gruziniškas chačapuri
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Spalvingi iešmeliai
-
Suvyniotos dešrelės
-
Vasariškas omletas
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...