
Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos lazdeles
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Pusryčiai puodelyje
-
Braškės šokolade
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Užtepėlė su krabais
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Girti čeburėkai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Mažos sūrio picos
-
Marinuota skumbrė
-
Lašišos vėrinukai
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...