
Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani užkandėlė
-
Sumuštinukai su silke
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Omletas su riešutais
-
Pingviniukai
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Įdaryti pomidorai
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Pyragėliai su kmynais
-
Mini picos su majonezu
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Silkė su plakta grietine
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...