Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.
Skanaus.
Vasariški pusryčiai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų | jogurtas (natūralus) |
3 valgomieji šaukštai | vaisiai (smulkiau pjaustyti) |
1 sauja | uogos |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos (žievė, tarkuota) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | avižinių dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Migdolų nuga
- Desertas "Snieguolė"
- „Baltosios gėlės“
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Tiramisu
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Desertinė varškytė
- Svarainių ir manų putėsiai
- Tinginėlis
- Pieniniai ledai
- Šokoladiniai bananai
- Spanguolių putėsiai
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Varškės desertas su persikais
- Dribsniai su vaisiais
- Saldus užkandis
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Desertinė varškė
- Ledai su migdolais
Vasariški pusryčiai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Jogurtas, natūralus,
200 gramų -
Vaisiai, smulkiau pjaustyti,
3 valgomieji šaukštai -
Uogos,
1 sauja -
Citrinos, žievė, tarkuota,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Avižiniai dribsniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai