Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.
Skanaus.

Vasariški pusryčiai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų | jogurtas (natūralus) |
3 valgomieji šaukštai | vaisiai (smulkiau pjaustyti) |
1 sauja | uogos |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos (žievė, tarkuota) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | avižinių dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai bananai
-
Varškės ledai
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Kavos ir ledų desertas
-
Gaivus mango desertas
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Karštos bulvių salotos
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Vaisių vėrinukai
-
Vasariškas desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Vaisių salotos
-
Cake pops‘ai
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Saldus užkandis
-
Džiovintų vaisių rutuliukai
-
Tinginėlis
-
Sveikuolių ledai
-
Ledai su migdolais
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
Vasariški pusryčiai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Jogurtas, natūralus,
200 gramų -
Vaisiai, smulkiau pjaustyti,
3 valgomieji šaukštai -
Uogos,
1 sauja -
Citrinos, žievė, tarkuota,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Avižiniai dribsniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai