Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.
Skanaus.
Vasariški pusryčiai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 200 gramų | jogurtas (natūralus) |
| 3 valgomieji šaukštai | vaisiai (smulkiau pjaustyti) |
| 1 sauja | uogos |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos (žievė, tarkuota) |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | avižinių dribsnių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Persikų desertas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Įdaryti persikai
-
Šokoladinis tortas
-
Grietinėlės ledai
-
Pyragas „Sniegas“
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Varškės skanėstas
-
Citrinos drebučiai
-
Vasariškas desertas
-
Naminė karamelė
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Vaisinis desertas
-
Ledai su migdolais
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Arvydo varškės desertas
Vasariški pusryčiai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Jogurtas, natūralus,
200 gramų -
Vaisiai, smulkiau pjaustyti,
3 valgomieji šaukštai -
Uogos,
1 sauja -
Citrinos, žievė, tarkuota,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Avižiniai dribsniai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Natūralų jogurtą, cukrų, tarkuotą citrinos žievelę išplakti plaktuvu. Jogurto masę gražiai paskisrtyti į deserto indelius, dėti po šaukštą konservuotų vaisių, o ant viršaus - keletą uogų ir avižinių dribsnių.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai