Abrikosų šerbetas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | abrikosų |
| 400 mililitrų | dižono garstyčios |
| 400 gramų | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 1 vienetas | kiaušinių baltymais |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| 3 valgomieji šaukštai | pistacijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš cukraus, vanilinio cukraus ir vandens išvirti tirštą sirupą. Į jį sudėti abrikosus (be kauliukų ir pavirti apie 10 minučių.
2.
Nukėlus nuo viryklės viską sutrinti iki vienalytės masės.
3.
Masę atvėsinkite ir apie 40 minučių palaikykite šaldiklyje, o po to suplakite. Suplakus vėl dėkite į šaldiklį 40 minučių į kamerąl.
4.
Paskutinį kartą suplakame ir paliekame šaldiklyje 3 valandoms.
5.
Patiekti su smulkintomis pistacijomis ir papuošti mėtų lapeliais..
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Degtinės ledai
-
Pyragas „Sniegas“
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Obuolių šerbetas
-
Tortas "Grietinė"
-
Ledų desertas
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Duonos putėsiai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Vaflių tortas
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Ledai su braškėmis
-
Jogurtinis pudingas
-
Pusryčių desertas
-
Arbūzų šerbetas
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Plakta grietinėlė su uogomis
Abrikosų šerbetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Abrikosai,
400 gramų -
Dižono garstyčios,
400 mililitrų -
Cukrus,
400 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušinių baltymai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
-
Pistacijos,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš cukraus, vanilinio cukraus ir vandens išvirti tirštą sirupą. Į jį sudėti abrikosus (be kauliukų ir pavirti apie 10 minučių.
Nukėlus nuo viryklės viską sutrinti iki vienalytės masės.
Masę atvėsinkite ir apie 40 minučių palaikykite šaldiklyje, o po to suplakite. Suplakus vėl dėkite į šaldiklį 40 minučių į kamerąl.
Paskutinį kartą suplakame ir paliekame šaldiklyje 3 valandoms.
Patiekti su smulkintomis pistacijomis ir papuošti mėtų lapeliais..
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
