Abrikosų šerbetas
AUTORIUS:
Rasa
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų abrikosų
400 mililitrų dižono garstyčios
400 gramų cukrus
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
1 vienetas kiaušinių baltymais
šiek tiek citrinos rūgštis
3 valgomieji šaukštai pistacijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iš cukraus, vanilinio cukraus ir vandens išvirti tirštą sirupą. Į jį sudėti abrikosus (be kauliukų ir pavirti apie 10 minučių.
2.
Nukėlus nuo viryklės viską sutrinti iki vienalytės masės.
3.
Masę atvėsinkite ir apie 40 minučių palaikykite šaldiklyje, o po to suplakite. Suplakus vėl dėkite į šaldiklį 40 minučių į kamerąl.
4.
Paskutinį kartą suplakame ir paliekame šaldiklyje 3 valandoms.
5.
Patiekti su smulkintomis pistacijomis ir papuošti mėtų lapeliais..

Populiariausi receptai šią savaitę

Abrikosų šerbetas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iš cukraus, vanilinio cukraus ir vandens išvirti tirštą sirupą. Į jį sudėti abrikosus (be kauliukų ir pavirti apie 10 minučių.

  2. Nukėlus nuo viryklės viską sutrinti iki vienalytės masės.

  3. Masę atvėsinkite ir apie 40 minučių palaikykite šaldiklyje, o po to suplakite. Suplakus vėl dėkite į šaldiklį 40 minučių į kamerąl.

  4. Paskutinį kartą suplakame ir paliekame šaldiklyje 3 valandoms.

  5. Patiekti su smulkintomis pistacijomis ir papuošti mėtų lapeliais..

Receptą atsiuntė Rasa
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų