Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės tortas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Vaisiniai saldainiai
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
-
Desertinė avižinė košė
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Tinginys su riešutais
-
Želiniai kiaušinukai
-
Braškių putėsiai
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Įdaryti persikai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Vasariškas želė desertas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Baltasis tinginys
-
Abrikosų laiveliai
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...