Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Paprasti naminiai ledai
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Melionų desertas
-
Vaisiniai saldainiai
-
Tinginys
-
Ledai su migdolais
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Sūrio desertas
-
Bananų skanėstas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
„Baltosios gėlės“
-
Obuolių šerbetas
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Paprastasis pudingas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Braškinis tiramisu
-
Gaivus desertas
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...