Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Tortas "Grietinė"
-
Sezaminis gardėsis
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Baltasis tinginys
-
Pascha
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Naminė karamelė
-
Karštos bulvių salotos
-
Braškinis tiramisu
-
Varškės skanėstas
-
Šokoladinis desertas
-
Žiemos skanumynas
-
Desertas su persikais
-
Įdaryti persikai
-
Sausainių tortas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...