Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Naminė karamelė
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Margutis
-
Tinginių tinginys
-
Citrininis tiramisu
-
Varškės skanėstas
-
Jogurto ledai
-
Citrinų putėsiai
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Gaivus desertas
-
Citrinų šerbetas
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Abrikosų laiveliai
-
Gaivus užkandėlis
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Šokolado putėsiai
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...