Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo ananasų desertas
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Želė tortas
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Desertinė avižinė košė
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Šokoladiniai bananai
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Šokoladiniai kavos ledai
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Gaivus desertas
-
Gaivus varškės desertas
-
Tortas "Grietinė"
-
Gaivus tortas
-
Vyšnių želė
-
Manekenes ledai
-
Šokoladinis desertas
-
Varškės tortas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...