Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė su vaisiais
-
Tiramisu gaminimas
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Degtinės ledai
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Dribsnių kokteilis
-
Nekeptas varškės tortas
-
Karamelinės lazdelės
-
Kalėdiniai grybukai
-
Vasariškas tortas
-
Želė su vaisiais
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Kuskuso desertas
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Varškės tortas
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Vaflių tortas
-
Gaivus desertas
-
Svarainių ir manų putėsiai
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...