Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaflių tortas
-
Šokoladinis desertas
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Gervuogių musas
-
Ryžių desertas
-
Tinginėlis
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Tinginių tinginys
-
Tinginių - tinginys
-
Braškumėlis
-
Arvydo varškės desertas
-
Tortas "Mozaika"
-
Gaivus desertas
-
Braškių desertas per minutę
-
Pascha
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Vaisiniai ežiukai
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...