Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.

Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skani braškių sriuba
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Šokoladiniai bananai
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Nugos tortas
-
Avietinė pasaka
-
Tinginys
-
Bakalieno Tinginys
-
Sveikas vaisių desertas
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Sūrio pyragas
-
Pieniniai ledai
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Gaivus užkandėlis
-
Pyragas „Sniegas“
-
Varškės skanėstas
-
Desertas su persikais
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Rabarbarų drebučiai
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...