Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Mozaika"
- Vasariškas želė desertas
- Saldus patiekalas
- Bananinis tortas-pyragas
- Skanėstas "Vitaminai"
- Karštos bulvių salotos
- Gaivus varškės desertas
- Citrininis tiramisu
- Sloksniuotas braškių desertas
- Gaivus kokosinis desertas
- Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Rageliai su kremu ir šilauogemis
- Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
- Žemuogių grietinėlė
- Plakti ledai
- Ananasų kukuliukai
- Braškių svajonė
- Obuolių tortas su varške
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...