Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1.5 litro | grietinėlės, 35% |
| 500 gramų | cukrus |
| 300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Tortas "Grietinė"
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Uogų desertas
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Pascha
-
Įdaryti persikai
-
Žemuogių grietinėlė
-
Braškumėlis
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Želė „Spanguolės ant sniego“
-
Trešnės marškinėliuose
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Desertinė varškytė
-
Želė su varške
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Braškių ir bananų kokteilis
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
