Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Lemon posset
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | grietinėlės, 35% |
500 gramų | cukrus |
300 mililitrų | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasariškas desertas
- Vafliai su karamele
- Gaivus gardėsis "Avietėlė"
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Gaivus desertas
- Aistės jogurto pyragas
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Žemuogių grietinėlė
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Sezaminis gardėsis
- Šokoladiniai ledai
- Dribsniai su vaisiais
- Grietinėlės ledai su vanile
- Vasaros desertas
- Braškių pienas
- Varškės desertas su vaisiais
- Ledai su migdolais
- Naminis natūralus jogurtas
- Gaivus kokosinis desertas
Lemon posset
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
1.5 litro -
Cukrus,
500 gramų -
Citrinų sultys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlę su cukrum užvirti, supilti citrinos sultis ir gerai išmaišius išpilstyti į mažas stiklines arba platų indą ir iškart į šaldytuvą. Turi sustingti.
Jei naudojate indą, jis turi būti platus, kad mišinys išeitų negilus, nes atvėsti turi greit. Kitaip šakės. Patiekdami uždrėbkite uogienes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...