Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 250 gramų | grietinėlės, 35% |
| 3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
| 100 gramų | sausainiai (šokoladiniai) |
| 1 valgomasis šaukštas | romas (ar brendis) |
| 2 valgomieji šaukštai | aviečių (geriausia šaldytos) |
| 1 valgomasis šaukštas | šokoladas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.
2.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
3.
Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškės su šokoladu
-
Lemon posset
-
Jogurtinių ledų tortukas
-
Sezaminis gardėsis
-
Arvydo ananasų desertas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Sausainių tortas
-
Sūrio pyragas
-
Ananasų kukuliukai
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Želė su varške
-
Kuskuso desertas
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Braškių grietinėlė
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Rabarbarų drebučiai
-
Šokoladiniai bananai
-
Desertinė varškytė
-
Desertinė varškė
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Sausainiai, šokoladiniai,
100 gramų -
Romas, ar brendis,
1 valgomasis šaukštas -
Avietės, geriausia šaldytos,
2 valgomieji šaukštai -
Šokoladas, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra.
Į vyno tares dėkite šiek tiek grietinėlės, sausainių trupinių, o juos apšlakstykite trupučiu romo, tada dėkite truputį aviečių ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Viršutinį sluoksnį papuoškite avietėmis ir užbarstykite tarkuoto šokolado.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Janina
2015-02-06 23:51
Tikiuosi kad skanu reikes isbandyti ! Taip ( oui )
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
