
Varškinis tortas
INGREDIENTAI:
360 gramų | sausainiai (kakaviniai) |
200 gramų | sviestas |
500 gramų | varškė |
3 vienetai | pieniško šokolado ("snickers") |
25 gramai | želatina |
160 gramų | cukrus |
60 mililitrų | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
25 gramai | juodojo šokolado (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę ir grietinę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame tarkuotu šokoladu. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balta sluoksniuota duona
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Nekeptas tortas su braškėmis
-
Ingridos obuolių pyragas
-
''Kiaušinukai''
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Žaliosios eglutės
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Ryžių pyragas su silke
-
Tikrasis šimtalapis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
-
Tortas su mangais
-
Sausainių pyragas vaikams
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Sausainukai su kokosų drožlėmis
-
Keksas "C"
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
Varškinis tortas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sausainiai, kakaviniai,
360 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Pieniškas šokoladas, "snickers",
3 vienetai -
Želatina,
25 gramai -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Juodasis šokoladas, tarkuotas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę ir grietinę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame tarkuotu šokoladu. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...