Varškinis tortas
INGREDIENTAI:
360 gramų | sausainiai (kakaviniai) |
200 gramų | sviestas |
500 gramų | varškė |
3 vienetai | pieniško šokolado ("snickers") |
25 gramai | želatina |
160 gramų | cukrus |
60 mililitrų | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
25 gramai | juodojo šokolado (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę ir grietinę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame tarkuotu šokoladu. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas "Auksinė žuvelė"
- Morkų pyrgas
- Minkšti morkų keksiukai
- Minkštutis obuolių pyragas
- Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
- Šokoladinai keksiukai
- Pyragas "Prie arbatos"
- Didysis kriaušių pyragas
- Duona su raudonais svogūnais
- Pyragas su persikais
- Miltinės spurgos
- Citrinų duona
- Minkšti vafliai
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Keksas su mėlynėmis
- Mėlynių pyragas
- Tikrasis Popiežiaus pyragas
- Pyragaitis
- Dieviškas obuolių pyragas
Varškinis tortas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Sausainiai, kakaviniai,
360 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Pieniškas šokoladas, "snickers",
3 vienetai -
Želatina,
25 gramai -
Cukrus,
160 gramų -
Vanduo,
60 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Juodasis šokoladas, tarkuotas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausainius sumalame arba sutrupiname labai smulkiai ir sumaišome su išlydytu sviestu. Masę dedame ant torto formos, kuri išklota kepimo popieriumi. Statome masę į šaldytuvą 1 valandai. Želatiną užpilame drungnu vandeniu, pamaišome ir paliekame pastovėti, kad išbrinktų. Į grietinėlę ir grietinę dedame varškę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, tuomet įmaišome išbrinkintą želatiną bei pasmulkintus šokoladukus. Viską gerai išsukti ir užpilti ant sausainių pagrindo. Puošiame tarkuotu šokoladu. Statome tortą į šaldytuvą 5 valandoms, kad sustingtų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...