1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Keksiukai su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | konjakas (1-2 (ar brendis)) |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 stiklinė | vyšnios (gali būti šaldytos) |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | sviestas (ištirpintas, 100-120) |
| šiek tiek | grietinė (2-3) |
| 1 vienetas | vanilinis cukrus (pakelis) |
| šiek tiek | kepimo milteliai (1,5-2) |
| šiek tiek | graikiniai riešutai (10-15) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Mini canelles
-
Zefyrai
-
Rageliai
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Aguoninės formelės
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Pyragėliai su sūriu
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Obuoliniai rageliai
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
„Paršiukai“
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Miltinės spurgos
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
Keksiukai su vyšniomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Konjakas, 1-2 (ar brendis)
- Cukrus
-
Vyšnios, gali būti šaldytos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Sviestas, ištirpintas, 100-120
- Grietinė, 2-3
-
Vanilinis cukrus, pakelis,
1 vienetas - Kepimo milteliai, 1,5-2
- Graikiniai riešutai, 10-15
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-01 11:40
Kažkokia nesamonė jei rašot receptą tai rašykit aiškiai dar neparašyta ar gramai ar darkas
-
Mika
2010-01-28 10:07
ogo, kaip skaniai atrodo! :super: Saunuole autore, pasistenge ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
