1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Keksiukai su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | konjakas (1-2 (ar brendis)) |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 stiklinė | vyšnios (gali būti šaldytos) |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | sviestas (ištirpintas, 100-120) |
| šiek tiek | grietinė (2-3) |
| 1 vienetas | vanilinis cukrus (pakelis) |
| šiek tiek | kepimo milteliai (1,5-2) |
| šiek tiek | graikiniai riešutai (10-15) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Bananai tešloje
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Sūrio keksiukai
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Bandelės su varške
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Pikantiški pyragėliai
-
Pyragėliai su vaisiais
-
Kamelijos skanėstas
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Spurgos
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Suktukai su varške
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Meduoliukai
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Lazdelės su sūriu
Keksiukai su vyšniomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Konjakas, 1-2 (ar brendis)
- Cukrus
-
Vyšnios, gali būti šaldytos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Sviestas, ištirpintas, 100-120
- Grietinė, 2-3
-
Vanilinis cukrus, pakelis,
1 vienetas - Kepimo milteliai, 1,5-2
- Graikiniai riešutai, 10-15
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-01 11:40
Kažkokia nesamonė jei rašot receptą tai rašykit aiškiai dar neparašyta ar gramai ar darkas
-
Mika
2010-01-28 10:07
ogo, kaip skaniai atrodo! :super: Saunuole autore, pasistenge ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
