1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.

Keksiukai su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | konjakas (1-2 (ar brendis)) |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | vyšnios (gali būti šaldytos) |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sviestas (ištirpintas, 100-120) |
šiek tiek | grietinė (2-3) |
1 vienetas | vanilinis cukrus (pakelis) |
šiek tiek | kepimo milteliai (1,5-2) |
šiek tiek | graikiniai riešutai (10-15) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas aguonėlė
-
Alinos keksiukai
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Daniški pyragėliai
-
Kriaušių desertai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Spurgos su vyšniomis
-
Rudeniniai grybukai
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Tiramisu
-
Spurgos kitaip
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Bandelės su varške
Keksiukai su vyšniomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Konjakas, 1-2 (ar brendis)
- Cukrus
-
Vyšnios, gali būti šaldytos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Sviestas, ištirpintas, 100-120
- Grietinė, 2-3
-
Vanilinis cukrus, pakelis,
1 vienetas - Kepimo milteliai, 1,5-2
- Graikiniai riešutai, 10-15
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-01 11:40
Kažkokia nesamonė jei rašot receptą tai rašykit aiškiai dar neparašyta ar gramai ar darkas
-
Mika
2010-01-28 10:07
ogo, kaip skaniai atrodo! :super: Saunuole autore, pasistenge ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...