1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.

Keksiukai su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | konjakas (1-2 (ar brendis)) |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | vyšnios (gali būti šaldytos) |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sviestas (ištirpintas, 100-120) |
šiek tiek | grietinė (2-3) |
1 vienetas | vanilinis cukrus (pakelis) |
šiek tiek | kepimo milteliai (1,5-2) |
šiek tiek | graikiniai riešutai (10-15) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
-
Riešutinis pyragas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Miltinės spurgos
-
Pyragėliai su baravykais
-
Pikantiški pyragėliai
-
Obuoliai skarelėse
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Kokosiniai keksiukai su baltuoju šokoladu!
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Dribsnių keksiukai
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Sūrio pyragėliai
-
Prabangūs kakavos pyragaičiai
-
Varškės spurgos
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
Keksiukai su vyšniomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Konjakas, 1-2 (ar brendis)
- Cukrus
-
Vyšnios, gali būti šaldytos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Sviestas, ištirpintas, 100-120
- Grietinė, 2-3
-
Vanilinis cukrus, pakelis,
1 vienetas - Kepimo milteliai, 1,5-2
- Graikiniai riešutai, 10-15
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-01 11:40
Kažkokia nesamonė jei rašot receptą tai rašykit aiškiai dar neparašyta ar gramai ar darkas
-
Mika
2010-01-28 10:07
ogo, kaip skaniai atrodo! :super: Saunuole autore, pasistenge ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...