1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.

Keksiukai su vyšniomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | konjakas (1-2 (ar brendis)) |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | vyšnios (gali būti šaldytos) |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sviestas (ištirpintas, 100-120) |
šiek tiek | grietinė (2-3) |
1 vienetas | vanilinis cukrus (pakelis) |
šiek tiek | kepimo milteliai (1,5-2) |
šiek tiek | graikiniai riešutai (10-15) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
-
Vyrų džiaugsmas (šeimos firminis patiekalas)
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Bananiniai keksiukai
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Spurgos iš varškės
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Aguoniniai pyragėliai
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Kiškio pyragaičiai
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
Keksiukai su vyšniomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Konjakas, 1-2 (ar brendis)
- Cukrus
-
Vyšnios, gali būti šaldytos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Sviestas, ištirpintas, 100-120
- Grietinė, 2-3
-
Vanilinis cukrus, pakelis,
1 vienetas - Kepimo milteliai, 1,5-2
- Graikiniai riešutai, 10-15
- Kvietiniai miltai
Gaminimo eiga:
1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-01 11:40
Kažkokia nesamonė jei rašot receptą tai rašykit aiškiai dar neparašyta ar gramai ar darkas
-
Mika
2010-01-28 10:07
ogo, kaip skaniai atrodo! :super: Saunuole autore, pasistenge ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...