šiek tiek | konjakas (1-2 (ar brendis)) |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | vyšnios (gali būti šaldytos) |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sviestas (ištirpintas, 100-120) |
šiek tiek | grietinė (2-3) |
1 vienetas | vanilinis cukrus (pakelis) |
šiek tiek | kepimo milteliai (1,5-2) |
šiek tiek | graikiniai riešutai (10-15) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų pyragaičiai
- Vyniotinukai su obuoliais
- Mėsos ir sūrio pyragėliai
- Obuoliniai rageliai
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Kriziniai keksiukai
- Kivi keksiukai
- Plikyti pyragaičiai
- Daniški dešrelių rageliai
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Imbieriniai keksiukai
- Rageliai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
- Pyragaičiai "Širdutės"
- Pyragėliai einant į svečius
- Žagarėliai
- Pusryčių keksiukai
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Pyragas aguonėlė
Keksiukai su vyšniomis
- Paruošimo laikas:
- Konjakas, 1-2 (ar brendis)
- Cukrus
-
Vyšnios, gali būti šaldytos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Sviestas, ištirpintas, 100-120
- Grietinė, 2-3
-
Vanilinis cukrus, pakelis,
1 vienetas - Kepimo milteliai, 1,5-2
- Graikiniai riešutai, 10-15
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-01 11:40
Kažkokia nesamonė jei rašot receptą tai rašykit aiškiai dar neparašyta ar gramai ar darkas
-
Mika
2010-01-28 10:07
ogo, kaip skaniai atrodo! :super: Saunuole autore, pasistenge ;-)