Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Lipnūs, traškūs, gražūs, skanūs – tokie florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais. Florentinų pagaminimas nėra labai sunkus, o ir rezultatas tikrai šaunus. Lipnūs, traškūs, gražūs, skanūs – tokie florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais. Florentinų pagaminimas nėra labai sunkus, o ir rezultatas tikrai šaunus. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
400 gramų kondensuotas pienas
200 gramų kukurūzų dribsniai
50 gramų sviestas
1 sauja juodosios razinos
1 sauja geltonosios razinos
1 valgomasis šaukštas aguonų
1 valgomasis šaukštas linų sėmenys
1 valgomasis šaukštas sezamas
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis malto muskato
1 žiupsnelis malto imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sviestą išlydome prikaistuvyje ant silpnos ugnies, supilame kondensuotą pieną, kaitiname ant silpnos ugnies ir maišome, kol masė taps auksinės spalvos, pagardiname cinamonu, muskatu ir imbieru, gerai išmaišome.
2.
Likusius produktus sudedame į dubenį, viską gerai išmaišome su kondensuoto pieno mase.
3.
Gerą kepimo popierių sukarpome nedideliais keturkampiais, dedame į metlinę keksiukų formą ir įdedame po 1 valgomą šaukštą florentinų masės, gerai prispaudžiame. Kepame ~15 min iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduoja. Išėmus iš orkaitės atvėsinti.
4.
Taip paruoštus florentinus galima kepti ir ne keksiukų formelėse, bet tiesiog ant kepimo skardos, kaip sausainius, ant kepimo popieriaus, tuomet jie gausis plokštesni.

Populiariausi receptai šią savaitę

Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Lipnūs, traškūs, gražūs, skanūs – tokie florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais. Florentinų pagaminimas nėra labai sunkus, o ir rezultatas tikrai šaunus. ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą išlydome prikaistuvyje ant silpnos ugnies, supilame kondensuotą pieną, kaitiname ant silpnos ugnies ir maišome, kol masė taps auksinės spalvos, pagardiname cinamonu, muskatu ir imbieru, gerai išmaišome.

  2. Likusius produktus sudedame į dubenį, viską gerai išmaišome su kondensuoto pieno mase.

  3. Gerą kepimo popierių sukarpome nedideliais keturkampiais, dedame į metlinę keksiukų formą ir įdedame po 1 valgomą šaukštą florentinų masės, gerai prispaudžiame. Kepame ~15 min iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduoja. Išėmus iš orkaitės atvėsinti.

  4. Taip paruoštus florentinus galima kepti ir ne keksiukų formelėse, bet tiesiog ant kepimo skardos, kaip sausainius, ant kepimo popieriaus, tuomet jie gausis plokštesni.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų