Prancūziški pyragėliai "Canneles"
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai pienas (riebus)
25 gramai sviestas
4 vienetai kiaušiniai (2 baltymai ir 2 tryniai)
1 vienetas vanilė (ankštis)
100 gramų kvietiniai miltai
200 gramų cukrus
80 mililitrų romas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Supilti pieną, sudėti sviestą bei vanilę į nedidelį priekaistuvį, kaitinti ant vidutinės ugnies kol užvirs. Nedideliame dubenėlyje išplakti kiaušinių ir trynius, supilti miltus bei cukrų ir vėl viską išmaišyti. Dar pienui esant karštam jį supiltį į dubenį su kiaušinias, miltais ir cukrumi bei šią masę išplakti. Leisti tešlai atvėsti, tada sulpilti romą.
2.
Dubenį su paruošta tešla apdengti maistine plėvele, įdėiti į šaldytuvą ir palikti 24 valandoms.
3.
Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros. Kepimo formeles ištepti sviestu. Į kepimo formeles supilti paruoštą tešlą, paliekant apie 1 cm iki formelės viršaus. Kepti 30 minučių. Perkelti skardą su kepimo formomis į žemesnę orkaitės pakopą ir kepti dar 30 minučių.
4.
Išimti groteles su pyragėliais iš orkaitės. Leisti kelias minutes atvėsti. Išimti pyragaičius iš kepimo formelių ir patiekti..

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Prancūziški pyragėliai "Canneles"

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Supilti pieną, sudėti sviestą bei vanilę į nedidelį priekaistuvį, kaitinti ant vidutinės ugnies kol užvirs. Nedideliame dubenėlyje išplakti kiaušinių ir trynius, supilti miltus bei cukrų ir vėl viską išmaišyti. Dar pienui esant karštam jį supiltį į dubenį su kiaušinias, miltais ir cukrumi bei šią masę išplakti. Leisti tešlai atvėsti, tada sulpilti romą.

  2. Dubenį su paruošta tešla apdengti maistine plėvele, įdėiti į šaldytuvą ir palikti 24 valandoms.

  3. Įkaitinti orkaitę iki 190°C temperatūros. Kepimo formeles ištepti sviestu. Į kepimo formeles supilti paruoštą tešlą, paliekant apie 1 cm iki formelės viršaus. Kepti 30 minučių. Perkelti skardą su kepimo formomis į žemesnę orkaitės pakopą ir kepti dar 30 minučių.

  4. Išimti groteles su pyragėliais iš orkaitės. Leisti kelias minutes atvėsti. Išimti pyragaičius iš kepimo formelių ir patiekti..

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (2)


  • Daiva 2017-05-24 20:39

    Pieno keistai daug


  • Ema 2017-01-26 17:45

    ar tik negrybauja tas receptas?2 litrai pieno ir 100 gr miltų? ir tik 4 porcijos?Kažkas ne taip.


Daugiau receptų