
Varškės pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Užpilui: | ||
150 gramų | cukrus | |
20 gramų | želatina | |
500 gramų | mascarpone sūris | |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
Biskvitui: | ||
300 gramų | sausainiai | |
150 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Želatiną užpilkite 100 ml vandens ir palikite valandai.
2.
Sumalkite sausainius ir ištirpinkite sviestą. Sausainių trupinius sumaišykite su sviestu.
3.
Šiuo mišiniu išklojame kepimo formos pagrindą.
4.
Želatiną su vandeniu užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
5.
Suplakame grietinėlę su cukrumi. Įmaišome mascarponės sūrį ir želatiną.
6.
Pasigamintą užpilą supilame ant pagrindo ir dedame į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietinių tortas
-
Margi keksiukai
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Citrininis keksas su aguonomis
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Smaližiukas
-
Šokoladinis tortas
-
Rūpių miltų duona
-
Ryžių pyragas su silke
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Šokoladinė suflė
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Juoda ruginė duona
-
Marmuriniai kavos keksiukai
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Braškių pyragas
-
Margasis keksas
-
Aguonų-migdolų pyragas
Varškės pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
150 gramų -
Želatina,
20 gramų -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sausainiai,
300 gramų -
Sviestas,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilkite 100 ml vandens ir palikite valandai.
Sumalkite sausainius ir ištirpinkite sviestą. Sausainių trupinius sumaišykite su sviestu.
Šiuo mišiniu išklojame kepimo formos pagrindą.
Želatiną su vandeniu užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Suplakame grietinėlę su cukrumi. Įmaišome mascarponės sūrį ir želatiną.
Pasigamintą užpilą supilame ant pagrindo ir dedame į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...