
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | sūris |
50 gramų | pelėsinis sūris |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
0.25 vieneto | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Fermentinį sūrį sutarkuoti. Pelėsinį sūrį įtrupinti. Sumaišyti su majonezu.
2.
Tepti ant duoniuko ir puošti smulkinta paprika, kuri ne tik papuošia, bet ir papildo skonį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė burokėlių patale
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Sultingas Kebabas
-
Žvynabudės muštiniai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Grybų užtepelė
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Kiškienos paštetas
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Naminis varškės sūris
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Pikantiški krepšeliai
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
50 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1/4 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gabrielė
Gaminimo eiga:
Fermentinį sūrį sutarkuoti. Pelėsinį sūrį įtrupinti. Sumaišyti su majonezu.
Tepti ant duoniuko ir puošti smulkinta paprika, kuri ne tik papuošia, bet ir papildo skonį.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...