4 valgomieji šaukštai | pienas |
šiek tiek | druska |
120 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | ananasų (susmulkintas) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Persikų desertas
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Sausainių gardėsis su varške
- Ananasų kukuliukai
- Uogų desertas
- Vaflių tortas su šokoladu
- Braškinis tiramisu
- Tinginėlis
- Varškės pyragas "Draugystė"
- Varškės kremas su apelsinais
- Bananų salotos su abrikosais
- Bananų šerbetas
- Gervuogių musas
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Vaisių salotos
- Melionų desertas
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Desertinė avižinė košė
- Pascha
- Varškės desertas su vaisiais
Ananasų kukuliukai
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Ananasai, susmulkintas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkome kietą tešlą. Po to ją suminkome su ananaso gabaliukais. Iš šios tešlos šaukšteliu pakabiname nedidelį kukuliuką, kuriuos verdame įkaitintame aliejuje, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos. Prieš valgant, juos apibarstomi cukraus pudra.
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2010-12-21 13:55
DAR NEBANDZIAU , BET ATRODO , KAD BUS LABAI SKANU:)
-
(anonimas)
2009-10-22 11:28
greras patiekalas ka varot :-D :-D :-D
-
Ramunė
2009-03-24 17:52
Labai skanu :super: :super: :super: :super: galima taip pat gaminti ir konservuotų ananasų gabaliukus :-)