
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | šeivamedžio uogos (koncentruotas žiedų gėrimas) |
95 gramai | želės cukrus „multi“ |
400 gramų | uogos (bet kokios) |
1 vienetas | citrinos (sultys ir žievelė) |
45 gramai | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Varškės skanėstas
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Abrikosų laiveliai
-
Pudingas
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Desertine varškė
-
Želė su varške
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Rabarbarų drebučiai
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Gaivus varškės desertas
-
Uogų desertas
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Arbūzų želė
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Pieno slėgtinis
-
Jogurto ledai
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Šeivamedžio uogos, koncentruotas žiedų gėrimas,
50 mililitrų -
Želės cukrus „Multi“,
95 gramai -
Uogos, bet kokios,
400 gramų -
Citrinos, sultys ir žievelė,
1 vienetas -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
45 gramai -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
mantas
2016-01-05 00:19
Skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...