Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 50 mililitrų | šeivamedžio uogos (koncentruotas žiedų gėrimas) |
| 95 gramai | želės cukrus „multi“ |
| 400 gramų | uogos (bet kokios) |
| 1 vienetas | citrinos (sultys ir žievelė) |
| 45 gramai | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Varškės desertas su persikais
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Grietinės želė su bananais
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Jogurtinis pudingas
-
Šokoladinis desertas
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Baltasis tinginys
-
Sūrio tortas
-
Braškių putėsiai
-
Varškės sūris su žele
-
Šokoladiniai ledai
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Ledų desertas
-
Kuskuso desertas
-
Paprastasis pudingas
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Šeivamedžio uogos, koncentruotas žiedų gėrimas,
50 mililitrų -
Želės cukrus „Multi“,
95 gramai -
Uogos, bet kokios,
400 gramų -
Citrinos, sultys ir žievelė,
1 vienetas -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
45 gramai -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite grietinėlę, šeivamedžių žiedų gėrimą ir želės cukrų prikaistuvyje ir pavirkite 30 sek. Išpilstykite į 4 stiklines ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Nuplaukite ir atrinkite uogas. Sumaišykite jas su citrinos žievele, citrinų sultimis ir cukrumi. Gautą masę palikite pastovėti, kol būsite pasiruošę ją supilti į paruoštą grietinėlės desertą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
mantas
2016-01-05 00:19
Skaniai atrodo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
