Suplakame pasaldintą grietinėlę.
Sutriname braškes ir sumaišome su vynu bei cinamonu.
Į desertines taures sluoksniais dedame ledus, trintas braškes ir plaktą grietinėlę.
Puošiame plakta grietinėle, braškių gabalėliais ir mėtų lapeliais.

Ledai su braškėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | ledai (grietininiai, su vafliu) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 litro | braškės |
3 valgomieji šaukštai | raudonas vynas |
šiek tiek | mėta (lapeliai) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinė varškė
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Vaflių tortas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Želė drebučiai apelsine
-
Vaisių salotos
-
Varškės desertas
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Paprastasis pudingas
-
Kukurūzų skanėstas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Braškumėlis
-
Tortas su uogienės padažu
-
Tinginių - tinginys
-
Gaivus tortas
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Duonos putėsiai
-
Tortas "Grietinė"
-
Želė su vaisiais
Ledai su braškėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ledai, grietininiai, su vafliu,
800 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Braškės,
0.5 litro -
Raudonas vynas,
3 valgomieji šaukštai - Mėta, lapeliai
-
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suplakame pasaldintą grietinėlę.
Sutriname braškes ir sumaišome su vynu bei cinamonu.
Į desertines taures sluoksniais dedame ledus, trintas braškes ir plaktą grietinėlę.
Puošiame plakta grietinėle, braškių gabalėliais ir mėtų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Kamile
2015-07-20 15:10
Pasigaminsiu siu ledu :)
-
Kamile
2015-07-20 15:06
Atrodo SKANIAI
-
emilija
2015-04-02 18:12
o as ragavou skanu kaip.......
-
rugile
2010-08-06 20:04
turetu buti labai skanu bet deja as dar neragavau sio deserto :super: pagal zodzius manau kad bus labai skanu :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...